Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi büyük projeler ile şu sıralar adını sıklıkla işittiğimiz Arnavutköyde Satılık Arsa Fiyatları her geçen gün biraz daha artarak devam etmekte

bu sebepten arnavutköyde düşük bütçe ile yatırım için arsa bulmak neredeyse imkansız bir duruma gelmeye başladı.

Başbakan tarafından son yüz yılın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul Projesinin geçeceği güzergah belli oldu.

Kanal istanbul marmara denizi tarafında küçükçekmece gölünün üzerinden geçerek arnavutköy sazlıbosna barajının üzerinden devam edecek ve 3. havalimanı projesinin solundan geçerek karadenize ulaşacaktır.

Kanal istanbul projesi açıklanıktan sonra bu güzergahtaki tarla vasfındaki arsaların fiyatlarında hatırı sayılır bir artış görüldü ve projenin inşaatına başlandıktan sonra kanal civarı satılık arsaların

şu anki fiyatlarının 10 katı daha yüksek fiyata ulaşacağı bölgedeki yatırımcılar, ekonomistler ve emlakçılar tarafından dile getirilmektedir.

Arnavutköye artı katacak olan bir sonraki proje ise 3. Havalimanı. 3. Havalimanı projesi senelik 150 milyon yolcu hacmi ile dünyanın en büyük havalimanı olmaya aday durumda.

Havalimanı projesine başlanmadan evvel civardaki arsalar çok az fiyatlara satılırken bu gün inşaat süreci sürerken bile arsa alan yatırımcılara katmerli kazançlar sağlamış durumda.

Havalimanının Şubat 2018 de ilk pistinin hizmete açılacağı hükümet tarafından açıklandı bile, şimdiden havalimanı çevresinde arsa veya tarla sahibi olan yatırımcılar inşaat tamamlandıktan sonra ellerindeki arsaları yüksek rakamlara satabilecek gibi görünüyor.

Bilindiği üzere 3. Boğaz Köprüsününde güzergahının büyük bir kısmı arnavutköyden geçecek.3. Boğaz Köprüsünden başlayarak istanbulun kuzeyinde ve batısındaki ilçeleri birbirine bağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu nun büyük kısmının arnavutköyden geçmeside civardaki satılık arsaların fiyatlarını oldukça artıracak gibi görünüyor.

İnşaatı sürmekte olan kuzey marmara otobanı bağlantı yolları, havalimanının bağlantı yolları ve metro hatları ile beraber ilçede muazzam bir ulaşım ağı oluşturularak Arnavutköyü adeta istanbulun cazibe merkezi haline getirmek düşünülmektedir.

Arnavutköyde arsa alan yatırımcılar arsalarının fiyatlarının artmasından oldukça memnun olmakla beraber karlarını yükseltmek için daha fazla arsa satın almaya çabalamaları arnavutköyün arsa yatırımı noktasında ne denli mantıklı bir fırsat bölgesi olduğunu oldukça ifade etmektedir

Arnavutköy arsa yatırımı için son yılların en karlı bölgesi olmakla birlikte uzun yıllar da yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam edecek gibi görünüyor.

Sizde sahibi olmak ve yatırımlarınızı fırsata çevirmek isterseniz arnavutköy satılık arsa ilanlarını inceleyebilir fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz, yine alttaki adresten arnavutköydeki arsalar hakkında bilgi alabilir, projelerin son durumlarını öğrenebilir ve kimbilir belkide gelecekte mega projelere komşu bile olabilirsiniz.

Bizde şimdiden Arnavutköyde yapacağınız arsa yatırımlarınız için bol kazançlar dileyelim.