Arkadaşlar, bu yazımda sizlere Ataşehir’den tüm Türkiye geneline nakliyat hizmeti veren ataşehir şehiriçi nakliyat hizmetleri hakkında bilgi vermek istiyorum. Biliyorum ki elinizde olmayan nedenlerden dolayı taşınmak zorunda kalıyorsunuz. Bazıları için ev sahibinin sıkıntısı, bazıları için ekmek parası, bazıları için yeni hayaller gibi nedenlerden dolayı ev eşyalarınızı taşıyacak iyi bir nakliyat firmasına ihtiyaç duyarsınız.

Peki evden eve nakliyat firması seçerken dikkat edilmesi gerekenler hakkında yeterince bilgi sahibi misiniz? Hemen size bu konuda belirli kriterlerden bahsetmek istiyorum.

Aslında, herkes işini hakkıyla yapsa ve aldığı paranın hakkını verse ne böyle bir yazıya ne de böyle bir ayrıma gerek olmayacaktır. Ancak, maalesef ki insanlar çiğ süt emmişler ve emek hırsızlığı yapıp, bunu yaparken de hiç vicdan azabı duymazlar.

Maalesef ki öyle nakliyat firmaları var ki, onlar için önemli olan paradır. Ha parayı verince bari kaliteli hizmet verseler o da yoktur. Hem tomar tomar para isterler hem de eşyaların birçoğuna zarar verirler ve bir de oradan sizi zarara uğratırlar. İyi de kardeşim yapma o zaman bu işi. Git iyi bildiğin bir başka iş yap. Ama yok, illa ki burada insanların emekleri ile oynayacaklar. Neden böyle yazıyorum hemen söyleyeyim arkadaşlar. Ben de yıllarca birçok nedenden dolayı evimi taşımak zorunda kaldım. Birisi ile anlaştım, söz verdiği gün telefonlara cevap vermez oldu. Birisi ile anlaştım. Bugün çok yoğunum başka bir gün taşıyalım. Bir tanesine eşyalarımızı yükledik, beyaz eşyalar çizildi, yemek masasının sandalyesinin bacağı kırıldı. Mutfak eşyalarında zarar görenler var…

Ama artık akıllandım. Nasıl bir firma seçeceğimi çok iyi biliyorum. Sütten ağzım yandı ya artık yoğurdu da üfleyerek yiyorum. Tabiri caizse kılı kırk yararak nakliyat firması seçiyorum. Size de şunu söyleyeyim ki sadece kamyonu güzelmiş, bu adam benim eşyalarımı taşısın diyecek kadar kolay değil bu iş. Ha aldanmak işlerinizi aksatmayacaksa, eşyalarınız gözünüzde değersizse o ayrı.

Ataşehir nakliye firmaları için de bu husus aynıdır. Lütfen seçim yapacağınız firmanın internet sitesi olup olmadığına ve kurumsal kimliği olup olmadığına bakın. Sözleşmenizi sağlam yapın ve paranızın karşılığını alacak seçimler yapın.

Benim size tavsiyem Ataşehir nakliye firması http://www.atasehirnakliyat.org web sitesini ziyaret ederek firma hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.