Bu aşamada ise vardiya dönüşümlü olarak güvenlik personelleri bulunur. Tüm personellerin görevini yerine getirip, getirmediklerini kontrol etmek oldukça güçtür ve bu nedenden dolayı da onları kontrol altında tutabileceğimiz bir mekanizmaya ihtiyaç duyulur. Kameradan da personelin tüm gün neler yaptığını izlemek söz konusu olmadığından dolayı, bu aşama da kameralı takip sistemi pek de uygun bir işlem olarak görülmez.

Perkotek olarak sizlere kullanışlı ürünler sunabilme noktasında çalışıyor ve her daim cazip, tercih edilen ürün niteliklerini ulaştırmaya dikkat ediyoruz. Bu evrede ise en çok tercih edilen bekçi saati ürünleri, personelin var olan mesai saati boyunca görevlerini ispatlı bir şekilde yerine getirmesi açısından oldukça cazip ve kullanışlı bir ürün olarak bilinmektedir. Büyük bir fabrika düşünüldüğü zaman, güvenlik görevlisinin kimi zaman görevini istenen seviye de tamamlamadığı düşünülebilir. Burada da sizlere sunduğumuz sistem türü tam kapsamıyla kendisini ortaya çıkartacak ve var olan görevleri de tamamlaması açısından bir sunum yapacaktır. Güvenlik personellerinin hangi noktada, nereye gittiğini takip etmeniz açısından bu sistem türünü denemek oldukça önemlidir. Biz de personellerin gezmediği alanları tespit edip, gerekli uygulama da gösterecek olan bekçi tur saati ürününü ulaştırmayı hedeflemekteyiz. İçerisinden çıkan kalem darbeye ve suya dayanıklı olmasından dolayı fazlası ile tercih edilebilir bir ürün olarak göze çarpmaktadır. Bekçi tur kaleminin belirli zaman periyodunda güvenlik personelini hatırlatacak şekilde de titreşimi mevcuttur. Gece 12’de turun başladığını hatırlatmak için böyle bir titreşim tanımlaması yapılabilir. 8000 kayıt kapasitesi ile uzun süre kayıtları çekmeden kullanım aşaması söz konusu olur. Sınırsız nokta ve kart tanımına sahip olmakla beraber, dilediğiniz zaman da kart ve nokta ekleme olanaklarına sahip olacaksınız. Haberleşme şekli de radyo dalgası ile olduğundan dolayı, kalemi bu alanlara değdirmeye de ihtiyaç duyulmamaktadır.

Siz de Perkotek güvencesi ile bu ürünleri satın almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bekçi kontrol saati uygulamaları oldukça cazip ve makul fiyatlar karşılığında siz değerli kullanıcılara tarafımızca sunulmaktadır.