Perkotek olarak sizlere 2 adet farklı bekçi tur sistemi ürününü sunuyoruz. Birisi %100 yerli üretim olan Guard Tour, bir diğeri ise Türkiye distribütörlüğünü yaptığımız GUARDX ürünüdür.

Bu iki cihazın da aslen çalışma mantığı aynıdır. Tek farkı ise bekçi tur sistemi satın alınacağı vakit, var olan paranıza göre bir seçim yapmanız açısından alternatif ürün sıralamaları söz konusu olmaktadır. Bilindiği gibi birçoğumuz yaşam alanlarında ve iş alanlarında can – mal sağlığımızı güvenlik görevlilerine emanet etmekteyiz. Bu aşamada ise onların görevlerini ne ölçüde doğru yaptığını incelemek amacıyla bu ürün fazlası ile kullanışlı ve tercih edilen bir alan yaratmaktadır. Öncelik olarak güvenlik gerektiren alanlar tespit edilir ve bu alanlara proximity kontrol noktaları monte edilir. Enerjisini ise direkt olarak bekçi tur sistemleri kalemlerinden alan bu güvenlik noktalarına ise herhangi bir kablo çekmeye gerek yoktur. Bilgisayara yüklenen sistem programıyla noktalar, isimleriyle kaydedilir. Güvenlik görevlisinin bu noktaları hangi zaman aralıklarında ve hangi sırayla gezdiklerini görüntüleyebilir, programa kaydettikten sonra da dilediğiniz vakitler de inceleme yapma olanaklarına sahip olabilirsiniz. Güvenlik görevlisi, kendisine verilen kalem ile beraber belirlenmiş olan zamanda istenen noktalara gider ve bu kalemi 10 cm kadar mesafeyi koruyarak yaklaştırır. Kalem görsel ve sesli olarak o noktayı okuduğunu bildirir ve diğer noktaları da işaretlemenizi talep eder. Siz istediğiniz anda ise kalemi bilgisayara aktararak, dilediğiniz gibi kontrol yapabilme olanaklarına sahip olabilirsiniz. Raporlama seçenekleri ile sizlere var olan dahili hafızayı aktaran bu ürün, Perkotek güvencesi ile sizlere makul fiyatlar karşılığında sunulmaktadır.

Siz de böyle bir koruma içgüdüsü oluşturmak ve personelleri kontrol etmek amacıyla ürün tipini tercih edebilirsiniz. Bekçi tur ürünleri, en cazip olanaklarla siz değerli müşterilerimize sunuluyor ve konulara ilişkin olarak da fikir alabileceğiniz ortamların yaratılması sağlanıyor. Bir tıkla konuya girişinizi gerçekleştirebilir, bu aşamada da dilediğiniz kadar bilgi alma olanaklarına sahip olabilirsiniz.