İzmir'in Çiğli ilçesinde, 22 yaşındaki Derya Aydın, bir süre önce ayrıldığı nişanlısıyla telefonla konuştuktan sonra çıktığı 15 katlı binadan atlayarak intihar etti. Aydın'dan geriye kalan 'Nişanlımı çok seviyorum. Anne-baba beni affedin' notu yakınlarının yüreğini burktu.

Çiğli ilçesi Yeni Havalalanı Caddesi üzerindeki 15 katlı inşaat halindeki binanın yakınından saat 15.00 sıralarında geçenler, özel bir şirketin muhasebe servisinde çalışan 22 yaşındaki Derya Aydın'ı kanlar içinde yerde yatarken gördü. Durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde Aydın'ın olay yerinde öldüğü belirlendi.

Ayrıldığı nişanlısı ile vedalaştı

Geçen yıl kurban bayramının ardından bankacı E.İ. ile nişanlandığı öğrenilen Derya Aydın'ın, yaklaşık 3 ay önce aileler arasında yaşanan sorunlardan dolayı nişanlısından ayrıldığı belirtildi. Genç kızın Kütahya Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda yedek subay eğitimi aldıktan sonra İzmir Gaziemir Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na atanan E.İ. ile son bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Aydın'dan, geriye 'Nişanlımı çok seviyorum. Anne-baba beni affedin' notu bıraktığı kaydedildi. Aydın'ın ölüm haberi yakınlarını üzüntüye boğdu. Derya Aydın'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay yerinin yerleşim yerlerine uzak olması ve ıssız bir bölgede olması cenaze işleri ekiplerine de zor anlar yaşattı. Büyük bir tarlanın ortasında bulunan binaya ulaşmakta zorlanan cenaze işleri görevlisi, sırtında tabut, elinde telefonla adres aradı.
 
Sırtındaki tabutla bir sağa bir sola dönen görevli, sıcağın da etkisiyle uzun süre tabutu götüreceği yeri aradı. En sonunda polis ekiplerinin de yardımıyla olay yerine ulaşan görevli rahat bir nefes aldı.