Ayrıca iş hayatınızda karşınıza kötü durumlar çıkabilir. İş ortağınız sizi arkanızdan vurabilir ve bu durumları da kontrol etme şansına sahip olmak isteyebilirsiniz. İşveren durumundaysanız aynı zamanda çalışanlarınızın ne yaptığını kontrol etmek isteyebilirsiniz. 7 gün yirmi dört saat size bu fırsatı sunabilecek olan telefon dinleme programları piyasada mevcuttur. Size casusluk özelliği sağlayan bu programlar sayesinde günlük hayatınızda size büyük bir rahatlık sağlanacak. Edinmek istediğiniz tüm bilgileri size sağlayan bu programlar birçok özelliğe sahiptirler.

Nokia, Samsung, Iphone, Blackberry ve HTC gibi tüm akıllı cihaz sistemlerinde çalışan bu telefon dinleme programları size sorunsuz bir şekilde hizmet sunarlar. Programı farklı telefonlara sınırsız bir şekilde aktarma özelliğine sahip olursunuz ve size garanti fırsatı ile birlikte kullanma kılavuzu hizmeti sunarlar. Bilgisayarınızdan USB bağlantı veya Bluetooth ile aktarabileceğiniz programı telefonunuza kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Bilgisayardan gönderebilmenizle beraber aynı zamanda farklı bir telefondan da bunu aktarma şansına sahipsiniz. Size bu programı sağlayan şirketler aynı zamanda bu programı telefonunuza kurabilmektedirler. Programın yüklendiği telefonu, takip etmek istediğiniz kişiye hediye vererek kolay bir şekilde bu erişimi sağlayabilirsiniz. Hedef telefona arama yapıldığında ya da hedef telefon bir arama yaptığında size bir bildiri gelir ve çok kısa bir süre içerisinde siz de bu konuşmaya dahil edilirsiniz. Aynı zamanda bu konuşmaları otomatik olarak kaydeden bu program, kayıtları arşivleyerek size elektronik posta olarak yollar. Aramaların yanında size bir de kısa mesaj bildirisi sunan program, hedef telefonun yerini de tespit etme özelliğine sahiptir.

Bebeğinize tuttuğunuz dadıyı dinlemek isterseniz, çocuğunuzun nerede olduğunu öğrenmek ya da iş ortağınızın telefon görüşmelerinde neler paylaştığını öğrenmek isterseniz bu program size büyük bir kolaylık sunmaktadır. Telefon dinleme programları sayesinde tüm erişim hakkına sahip olabileceğiniz kolaylıklar ile son derece gizli olabilirsiniz. Dinleme yaptığınızı karşı taraf asla öğrenemez ve bu sayede gizliliğinizi koruyabilirsiniz. Yer tespiti ile de nerede olduğunu görebileceğiniz hedef telefonu son derece kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.