Türkiye’nin Avangard Yatak Odası takımı modelleriyle en çok ilgi gören mobilya firması Develi Mobilya; teknolojik ve tasarımsal tüm yeniliklere açık olup sizlere Avangard Mobilya alanında hizmetler sunmaktadır. Tüm mobilya modelleri, yatak başlıkları, avangart tv üniteleri ile mobilya dünyasına hayat vererek ve yaşam alanlarınızı güzelleştirerek; evlerinize modern, estetik ve şık bir görüntü katmaya devam ediyor.

İstanbul’da üretilen ve imalatı yapılan Develi’nin
Avangard Mobilya
ürünleri; dünyanın kusursuz avangard görsel zenginliklerini, dayanıklı-güçlü yapısal mobilya özelliklerini bünyesinde barındırmaktadır. Üretilen tüm mobilyalar, yatak başlıkları tamamen dokuma sanatı ile gerçekleştirilmektedir. Ahşaba şekil vererek yapılan yatak bağlığı modelleri en iyi malzemelerden yapılmaktadır. Alt yapısında kaliteli malzeme ve mdf kullanılarak elde edilmektedir. Mobilya sektörünün en tecrübeli üreticilerinden olan Develi Mobilya sizlere mobilya ürünlerinde en iyi ürünleri ve hizmetleri sunmayı hedeflemektedir.

Türkiye-İstanbul’da Masko ve Bahçeşehir Mobilya Kentler’inde tüm mobilya ürünlerini teşhir eden Develi Mobilya;
Modern Mobilya denilince de ilk akla gelen mobilya firmasıdır. En uygun koşullarda kararlı fiyat politikalarıyla Avangard Mobilya, Modern Mobilya, Avangard Yatak Odası ürünlerini müşterileriyle buluşturan Develi Mobilya; tüm Türkiye'ye hizmet vermekte olup kendisini kanıtlamış mimarlarıyla yatak başlığı, yer setleri, avangart tv üniteleri üretimine de devam etmektedir.

Geçmişten günümüze devam eden mobilya iç dekorasyon ürünleriyle Develi Mobilya haftanın her günü ziyaretçilerine açıktır.