DİSK'in 15.Olağan Genel Kurulu'nda yaşanan protesto üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, salonu terketti.

DİSK Genel Kurulu'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş katıldı. Bakan Süleyman Soylu'nun içeriye girmesiyle salonda tepki sesleri yükseldi.

Soylu, sloganlar arasında yerine oturdu. Ancak sloganlar devam etti. Bunun üzerine Bakan Soylu salonu terketti.

Soylu’dan protestocuya: Edepsiz!

DİSK Olağan Genel Kurulu’na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, protestoyla karşılaştı. Salonu terk eden Soylu, bir kişinin ‘Katil Erdoğan’ sloganları üzerine “Edepsiz” ifadesini kullandı.

DİSK Genel Kurulu'na CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın yanı sıra çok sayıda milletvekili ve siyasetçi katıldı.

Süleyman Soylu’nun salona girmesinden sonra protesto sesleri yükselmeye başladı. Soylu, protestolar üzerine salonu terk etti. Çıkışta bir protestocu ‘Katil Erdoğan’ şeklinde slogan atmaya devam etti. Soylu da arkasında dönerek, “Edepsiz” ifadesini kullanıp binadan çıktı. Soylu aracına binmeden önce de protestolarla ilgili açıklama yaptı.