Evler, gerek mimarisi gerekse büyüklüğü ile hayallerimizi süsleyen bir unsurdur. Ünlülerin evlerine yapılan gezileri izlemeyi de çok severiz bu yüzden. Ne kadar büyük bir ev içerisinde, lüks bir hayat sürdüklerini görüp iç çekeriz. Hangisi daha lüks, daha büyük ve nerede bulunuyor gibi konuları hep sevmişsizdir, merak etmişizdir. Türkiye'nin para portalı sloganıyla yayın hayatını sürdüren Paratic, dünyanın en lüks, pahalı ve modern tasarımlara sahip evlerini sizlere sunuyor.

Gayrimenkul kategorisi altında dünyanın her yerinden evleri, köşk, konak ve malikaneleri inceleyen web sitesinde, ilginizi çekebilecek daha birçok konu bulunuyor. Otomobiller, turizm, teknoloji, gıda, moda, inşaat gibi birçok sektörel konuda yayın yapan, para portalıdır. Tüm bu konuların dışında para yönetimi, yatırım gibi konulara da değinerek, dünyadan haberleri de sizlere sunuyor. Dünyanın en pahalı evi, fakirliği ile tanıdığımız Hindistan'da bulunuyor. Zenginlik ve fakirliğin en uç noktalarının bir arada yaşadığı Hindistan'ın Bombay kentinde bulunan Antilia, dünyanın en pahalı evidir. Mukesh Ambani isimli milyardere aittir.

Ambani ailesinin yaşadığı bu ev tam olarak 27 katlı ve helikopter pistinden kişilere özel spa salonlarına kadar her şeyi bir arada bulunduruyor. Antilia'nın detaylı incelemesine ve odaların detaylarına buradan ulaşabilirsiniz. Hindistan'da bu kadar fakir insan varken, ailenin bu kadar lüks içinde yaşaması elbette tepkilere neden oluyor. Bu nedenle evle ilgili bilgiler genellikle sır gibi saklanıyor. Antilia'nın saklanan bilgilerinin yanında, dünyanın en pahalı diğer evleri hakkında bilgiler pek saklanmıyor. Evin kime ait olduğundan, evde sürdüğü lüks yaşantıya kadar her bilgiyi bulabilirsiniz. Paratic isimli portal sizlere bu evler ile ilgili özet bilgileri ve fiyatlarını sunuyor.

Dünyanın en pahalı 10 evi yazısı için: http://paratic.com/tum-dunyanin-en-pahali-evleri/ Evleri bu kadar özel yapan yalnızca fiyatları ve devasa büyüklükleri de değil. Evlerin tasarımı, kimin yaptığı, kimlerin ziyaret ettiği, yapım sürecindeki hikayeler de evleri özel yapıyor. Aynı zamanda hemen her birinin spor, spa, masaj ve sinema salonuna sahip olması, garajlarının büyüklüğü, çalışan sayısı, helikopter pistleri, golf sahaları gibi birçok özellikleri bulunuyor. Hatta bu evlerden birine sahipseniz, tüm gününüzü sıkılmadan geçirebileceğinizi bile söylemek mümkün. Elbette bu evlere sahip olacak bir servetinizin de olması gerektiğini unutmayın!