Dün yeni bir ses kaydı internete düştü. Yeni ses kaydının Egemen Bağış'la ilgili olduğu iddia edildi. Ses kaydı, Egemen Bağış olduğu öne sürülen kişi ile gazeteci M.D. olduğu iddia edilen kişi arasında geçiyor. Egemen Bağış olduğu iddia edilen kişinin "Ben her Cuma bir ayet sallıyorum. Google'a ayetleri sor, oradan salla bir tane gitsin. Ben Sabah 05:00'da çaktım bir tane" dediği iddia ediliyor.

"HER CUMA BİR AYET SALLIYORUM"


Başçalan adlı Twitter kullanıcısı internette yeni bir ses kaydı yayınlandı. Yayınlanan ses kaydındaki iddiaya göre; Eski Bakan Egemen Bağış ile M. D. Kuran'da yer alan Bakara Suresi ile dalga geçiyor. Ses kaydındaki iddiaya göre; Bağış olduğu iddia edilen kişiyle D. olduğu öne sürülen şahıs, Bağış'ın Sabah Twitter'dan paylaştığı bir ayetle ilgili konuşuyor.

M.D: "Ve la entüm ma ağbüd...
Egemen Bağış: "Olum ben her Cuma bir tane ayet sallıyorum."

"GOOGLE'A GİR, KUR'AN'DA KARDEŞLİK YAZ, SALLA GİTSİN"

Bu sözler üzerine bunu bildiğini söyleyen M.D., Bağış olduğu iddia edilen kişiye "Kitapçık var oradan çakıyorsun" cevabını veriyor. Bağış olduğu iddia edilen kişi elinde kitapçık olmadığını savunarak, "Google gir, Kuran'da kardeşlik, Kuran'da nankörlük, Kuran'da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan beğen bir tane salla gitsin." diyor.

M.D.: Vel ağl asdff tırahun turuhn... ( Dalga geçiyor )M.D'nin bu sözleri üzerine;
Egemen Bağış, "O Almanca'ya döndü M.D" diyor.

"SABAH 05:00'DA ÇAKTIM BİR TANE"


Egemen Bağış olduğu iddia edilen kişi paylaştığı ayetlerden birini kastederek telefonda, "Ben Sabah 05:00'da çaktım bir tane" diyor.

M.D ,ise "Sabah uyanıp Allah'ım Egemen Bağış'tan bir ayet inse de ben de onu RT etsem deyip bekleyen 13 kişi de RT etmiş" diyor.

M.D. olduğu iddia edilen kişi, Bağış olduğu iddia edilen kişiye İngilizce "Sen büyük bir kahramansın" diyor.

"BİZ DUADAN DAHA FAZLASINI YAPARIZ"

Kayıttaki iddiaya göre Egemen Bağış'ın M. D.'ye M. Ö.'nün köşe yazısını soruyor. Ses kaydında yer alan iddiaya göre; M.Ö.o günkü yazısında Egemen Bağış'ı Beyoğlu Belediye Başkan Adayı olarak gösteriyor. Bağış olduğu iddia edilen kişi de karısının Ö. için dua ettiğini sandığını söylüyor. Bu laf üzerine M.D. olduğu iddia edilen kişi "Biz duadan daha fazla şeyler yaparız bilir" karşılığını veriyor.

"BAKARA 159" DEYİP KAHKAHA ATIYOR

Bağış olduğu iddia edilen kişi M.D.'nin sözlerini eşine söylerken, M. D. olduğu iddia edilen kişi "Bakara 156" diyerek kahkahaya atıyor. Bağış olduğu iddia edilen kişi de, "Çarpılacaksın" diyor.

M.D. olduğu iddia edilen kişi gülmeye devam ederken, "Her kim ki Egemen Bağış'ı sevmez, Allah en kısa zamanda onun belasını verir, Bakara 159" diyor. Bağış olduğu iddia edilen kişi bu sözler üzerine gülüyor.

"BU BAKARA, İYİ MAKARA!"


Ses kaydında iddiaya göre; Bağış ile D., Aydın Doğan ile olan bir randevudan bahsediyor. Aydın Doğan'ın o randevudan dolayı keyiflendiğini söyleyen Bağış daha sonra Doğan'ın kendini 7'sinde eve davet ettiğini söylüyor.

Bu sözler üzerine M.D., "Her kim ki Aydın Beyin o zor gününde yanında olur, o Allah'tan her istediğini alır, Bakara 165, Bu Bakara iyi ya" diyor. Bağış'ta bu sözler üzerine, "Makara iyi" karşılığını veriyor. M.D. olduğu öne sürülen şahıs daha sonra, "Makara makara ya vallahi. Tövbe çarpılacağız." diyor.

EGEMEN BAĞIŞ VE M.D ARASINDA GEÇTİĞİ İDDİA EDİLEN O KONUŞMA:

Egemen Bağış: Alo

M.D.: Sabah yemin ediyorum şu tweet'ini gördüm var ya, güne nurla başladım, duayla başladım.

E.B. : Ne güzel

M.D.: Bakara suresi 152, Ve le entüm... Valla Abicim helal olsun

E.B: "M.D." (Yanındakine kiminle konuştuğunu söylüyor) Beyhan da (Bağış'ın eşi) diyor ki; "Kim bu sabahın köründe arıyor. İmana mı gelmiş dua ediyor" diyor.

M.D.: Abi böyle bir şey olabilir mi ya

E.B: "Ayran yollayayım" M.D'ye diyor.

M.D.: Vele entim ma ağbüd... ( Dalga geçiyor )

E.B: "Vela entim ma ağbüd" deyip kendi kendine şeye yapıyor. Oğlum ben her Cuma bir tane ayet sallıyorum.

M.D.: Ya bilmez olur muyum senin elinde bir kitapçık var oradan çakıyorsun biliyorum ya

E.B: Kitapçık yok lan Google'a gir, Kur'an'da atıyorum kardeşlik, Kur'an'da nankörlük, Kur'an'da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan bir tane salla gitsin.

M.D.: Vel ağl asdfg asdfgh tırahun turuhun... ( Dalga geçiyor )

E.B: Oo Almancaya döndü M.D

M.D.: Vay be abicim. Vay be. Yıkıldım Sabah sabah. Baktım bir de saatine 08:20'de çakmışsın ya nasıl bir dini birikim ya.

E.B: Ben Sabah 05:00'da çaktım bi tane

M.D.: Ve Sabah uyuyarak, uyanıp Alllah'ın Egemen Bağış'tan bir ayet inse de ben de onu RT etsem deyip bekleyen 13 kişi de RT etmiş hemen anında.

E.B: 150 kişi RT etmişti. Cumayı "cıma" yazmışım 08:20'de yeniden attım manyak.

M.D.: You ere great hero ya great hero no more games yani ( Sen büyük kahramansın, daha fazla oyun yok)

M.D.: Bakara 156

E.B: Bakara 156 ( Kahkahayla gülüyor) Çarpılacaksın

M.D.: Her kim ki Egemen Bağış'ı sevmez, Allah en kısa zamanda onun belasını verir. Bakara 159

E.B: (Gülüyor)

M.D.: Her kim ki Aydın beyin o zor gününde onun yanında olur, o Allah'tan her istediğini alır. Bakara 165. Bu Bakara iyi ya. Tövbe ya Rabbim, çarpılacağız şimdi.

E.B: Makara iyi (Kahkaha atıyor)

M.D.: Makara, makara ya vallahi. Tövbe estağfurullah, çarpılacağız şimdi.

BAĞIŞ KAYITLAR İÇİN NE DEDİ?

Egemen Bağış, gün içinde yayınlanan ses kayıtları konusunda sessiz kalmayı tercih ederken son ses kaydının ardından Twitter'dan "Bu iftiracı çetenin her yeni saldırısı bir öncekinden daha haince, her senaryosu bir öncekinden çok daha çirkin, çok daha sinsi..." mesajını paylaştı. Bağış, ardından şunları söyledi:

1- Farklı zamanlardaki konuşmalarımı montajlayıp eklemelerle tamamen çarpıtan aşağılık itibar cellatlarının saldırıları ile karşı karşıyayım.

2- Yarın Sabah itibari ile hukuki yollardan bu ahlaksız iftira ve saldırılara karşı mücadelemi başlatacağım.

3- Bu konuşmanın tamamını benim yaptığımı düşünerek incinen tüm iyi niyetli kardeşlerimden hassasiyetle ÖZÜR dilerim.

4- Peygamber Efendimize hakarete sessiz kalıp, bugün bana saldıranlara ise söyleyecek sözüm yok. Bu çete ile mücadelemiz elbet sürecek.