Silah, bıçak ve buna benzer kesici veya delici ürünleri kısa sürede tespit eden ve arındıran ürün tipi, son dönemlerde de toplum tarafından sıkça tercih edilen alanlarda zorunlu hale dönüştürülmüştür.

Bilindiği gibi alınmayan tedbirler, hiç telafisi olmayan ve beklenmedik sonuçlara sebep olmaktadır. Bu nedenden dolayı da fabrikalarda, havalimanlarında, alışveriş merkezlerinde, kafe ve restoran gibi alanlarda, belediye ve emniyet alanlarında, eğlence merkezlerinde veya insan akımının bol bulunduğu yerlerde; giriş ve çıkışın güvenlik şekilde yapılabilmesi için oldukça önemlidir. Bizler, makul fiyatlar karşılığında sizlere el dedektörü ürünlerini sunuyor, konulara ilişkin olarak da fikir edinebileceğiniz ortamlar yaratmayı ihmal etmiyoruz. SECUDA marka olan ürünlerimiz hassas, hızlı ve sessiz taramalar yapmaktadır. Bu sayede de metal yoğunluğa sahip olan bir ürün yanaştırıldığı zaman ürün otomatik olarak sizlere sesli ve titreşimli uyarılar sağlamaktadır. Böylelikle güvenlik görevlileri uyarılmakta ve bu sayede de anlık olarak müdahale edebileceğiniz alanlar yaratılmaktadır. Çalışma frekansı 22 KHz olan ürün tipi, etrafın manyetik kirliliğinden de herhangi bir şekilde etkilenmemektedir. 9 voltluk bir batarya ile kullanılan el dedektörleri, pilin bitmesine yakın ışıklı ve sesli uyarıları sizlere aktarır. Ayrıca kısa sürede kendini tam şarj edebilme olanaklarına sahiptir. Sizler de el dedektörü fiyatı almak ve bu ürünleri kısa vadede satın alabileceğiniz ortamlar yaratmak adına hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

SECUDA CRX el dedektörleri piyasada ki birçok el dedektörüne nazaran çok daha kullanışlı bir ürün tipidir. 2000 adetlik partiler halinde üretilen ürün tipleri minimum kar marjı ve maksimum sürüm olarak hedeflenmiştir. Ürünün Türkiye Distribütörlüğünü üstlenen Perkotek, bu kapsamda da el dedektörü fiyatlarını olabildiğince makul seviyeler de tutarak, sizlere kapsamlı bir hizmet anlayışı sunmaktan da hiçbir şekilde geri kalmamaktadır. Ayrıca ürünleri sizlere 2 yıl imalata karşı, 10 yıl da yedek parça klasmanında garantili tutan Perkotek, her daim “müşteri odaklı” çalışma disiplinini de elden bırakmamaktadır.