Bu nedenden dolayı da kullanılacağı alanlara göre değişkenlik göstermektedir. Cam olmayan ahşap, çelik, metal kapılarda standart elektronik kilitler tercih edilmektedir. Kapı kilidinin yuvasında ki genişliğe göre de çeşitli uzunluklarda modeller tercih edilebilir.

Aynı zamanda cam kapıda kullanıldığı vakit daha farklı sonuçlarda verebilir. Zira cam kilitleri mıknatıslı kilit türleri olarak bilinir. Bu elektrikli kilit türlerinde ise sürekli elektrik akışı vardır ve elektrik kesildiği vakit, kilit kapıyı serbest bırakır. Cam kilitleri 180 ila 350 kilogram arasına kadar taşıma olanaklarına sahiptir. Kilitlerin ağırlık taşıma kapasiteleri de, uygulandığı basınç ile alakalı olmaktadır. Cam kapılar, standart kapılardan biraz daha farklı bir yapıya sahiptir. Cam kapıların üst kanatlarına kapının açısına göre farklı aparatlar kullanılarak montajlar yapılabilmektedir. Bazı uygulamalarda ise aparat yerine özel bir yapıştırıcı kullanarak da montajlar yapılmaktadır. Kapı kanadının her iki yöne de hareket etmesi için bolt pimli cam kapı kilidi tercih edilebilir. Bu kilitler dikey olarak kullanılır ve kapının önünde de herhangi bir kısıtlama durumu söz konusu olmaz. Kapı kilitleri estetik yapıları ve kolay montaj aşamaları sebebiyle çok daha fazla tercih sebebi olmuştur. Hem standart, hem de elektronik kilit olarak parmak izi cihazlarına, kartlı cihazlara, yüz tanıma cihazlarına veya şifre panellerine de bağlanabilir. Sizler de elektrikli kilit karşılığı ürünlerini detaylıca incelemek ve satın almak açısından hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Elektrikli kilit türleri personel takip cihazlarıyla kullanıldığı gibi, butonlar yardımıyla da kullanılabilme olanaklarına sahiptir. Butonlar, uygulama alanlarına ve zevkinize göre de farklı modeller içermektedir. No-touch olarak adlandırılan temas olmadan kullanılan butonlar olduğu gibi, basmalı butonlar da tercih edilmektedir. Kullanım kolaylığı ve şık görüntüsü sayesinde her alan için oldukça müsait bir ürün tipidir.

Sizler de Perkotek güvencesi ile bu ürünleri satın almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin. Elektrikli kilit fiyatlarında sizlere cazip sunumlar yapmayı ihmal etmiyor, bu aşamada da çalışma türlerini sizlerle buluşturuyoruz.