Pırlanta ile birlikte değeri daha da artan takı modelleri bayanların vazgeçemeyeceği bir aksesuardır. Pırlanta hediye ederek takının da özel bir anlama sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Eskiden olduğu gibi günümüzde de kadınlar pırlanta taşlara büyük ilgi göstermektedir.

Pırlantanın kendine has ışıltısı vardır. Pırlantayı özel hale getiren parlaklığı, hammaddesinin elmas olması ve elmasın kesimidir. Pırlanta yüzük, Pırlanta kolye ve 'a işlenen pırlanta muhteşem ışıltısıyla dikkattleri üzerine çekerken, taşın muhteşem parlaklığı kesimi sayesinde gün yüzüne çıkar. Pırlanta işçiliği dikkat ve ustalık isteyen bir iştir. Küçük bir kesim hatası bile değerinin önemli oranda düşmesine neden olabilir. Satın aldığınız pırlanta takıların yanında sertifika verilir. Bu sertifikalar taşın ya da taşların kalite özelliklerini belirtir. Satın alırken mutlaka sertifika sorunuz.

Elmas hediye etmek başta evlilik teklifi olmak üzere pek çok gelenekte yer bulmuştur. Evlilik teklifinde her şeyi mükemmel yaptığınızı varsayalım. Güzel bir akşam yemeği, romantik bir ortam ama evlilik teklifini ne ile yapacaksınız? Adet olduğu üzere tektaş ile yapmalısınız.


Bayanlar mutlaka çevresi taraından farkedilmek ister. Mutlaka onun arkadaşları da evlilik teklifi alırken tektaş yüzük almışlardır. Kendisi de isteyecektir. Bunu ondan mahrum etmeyin ve bu özel günde ona uygun bir tektaş yüzük alın. Bu gibi hediyeler arayışları size zor geliyorsa yerinizden bile kalkmadan internetten güvenle sipariş verebilirsiniz. En özel gününüzde en özel hediyeyi verin.