İstanbul Kadıköy'de 62 yaşındaki Selva Sağlam Yılmaz aracının içinde başından vurularak öldürülmüştü. Olay sonrası şüphelenilen 38 yaşındaki Emrah Yılmaz polis tarafından aranmaya başlanmıştı.

Emrah Yılmaz'ın dün gece saat 02.30 sıralarında Sakarya'nın Akyazı ilçesinde gizlendiği bir evde yakalandığı öğrenildi.

Zanlının cep telefonu sinyalini takip eden ekipler, Yılmaz'ı yakalayarak İstanbul polisine teslim etti. Yılmaz'ın 5 ayrı suçtan kaydının olduğu da öğrenildi.

Dün açıklama yapan Selva Sağlam Yılmaz'ın kardeşi, ablasının 15 gün önce de eşi tarafından bıçaklanarak tehdit edildiğini, ablasının eşinin ablasını bıçaklayarak banka şifrelerini istediğini anlatmıştı. Kart şifrelerini aldıktan sonra Yılmaz'ın banka hesaplarını boşalttığını söyleyen Sinan Sağlam, Yılmaz'ın ablasını tehdit ettiğini bu yüzden şikayetçi olamadığını anlattı. Bankadan paraları aldıktan sonra Yılmaz'ın ablasının yanına döndüğünü belirten Sağlam daha sonra ablasını yıkadığını, kan olan eşyaları makineye attığını sonra da ambulans çağırdığını ve ablasına da siyah kıyafetler giydirdiğini söyledi.

Ablasının son günlerde kendinde olmadığını da belirten Sağlam, eşinin sürekli para istediğini, paraya doyamadığını anlattı. Ablasının bu olaydan sonra boşanma davası açtığını da belirten Sağlam, sürekli tehdit edildiğini de söyledi.