Adana'da Aysel B. ile Ömer B., görücü usulü ile evlendi. Aysel B., eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu evlendikten sonra öğrendi. Evlendikten bir süre sonra işsiz kalan Ömer B.'nin bir de bebeği oldu.

Alınan bilgiye göre 3 ay önce anne olan Aysel B., eşine çalışması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Ömer  B., eline kemeri aldı ve eşini 2 saat boyunca kemerle dövdü. Eşinin elinden kurtulan Aysel B., durumu polise bildirirken, Ömer B. de olay yerinden kaçtı.

Daha sonra yakalanan Ömer B., ilk başta serbest bırakıldı, daha sonra da yeniden yakalama kararı çıkartılarak tutuklanıp cezaevine gönderildi.


Bebeğimin bacakları titredi


Olayı anlatan Aysel B, bebeğini emzirdiği sırada eşinin önce yüzüne vurduğunu, bebeği zarar görmesin diye arkasını döndüğünde de eşinin kemerle bacaklarına ve omzuna vurmaya başladığını söyledi. Eşinin kendisini öldürmekle de tehdit ettiğini anlatan kadın, daha sonra eşinin dışarıya çıktığını bir süre sonra gelip tekrardan dövmeye başladığını söyledi.

Bebeğinin o sıralarda kucağında olduğunu ama bebeğini koruduğunu anlatan kadın, bebeğinin darbe almadığını ancak korkudan bacaklarının titrediğini anlattı.


Pişkin savunma


Koca Ömer B., ise polise verdiği ifadede 'Karım değil mi döverim' şeklinde savunma yaptı. Savcılıkta ise pişman olduğunu söyleyen koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.