Bildiğimiz gibi düğün yapacağımız zaman işini iyi yapan firmaları ve bizi yarı yolda bırakmayacak kişileri seçmekte zorlanıyoruz. Bunun için evinizdeyken bütün düğün firmalarının resim galerisi, iletişim ve firma hakkında bilgileri evlilik bloğunda bulabilirsiniz.

Evlilik Bloğu

Evlilik bloğu sitemizde gelin ve damata dair her şeyi bulabilirsiniz. Abiye modelleri, bindallı modelleri, nişanlık modelleri ve erkek takım elbise modellerinin bütün markalarını inceleyebiliyorsunuz. Çeyizliğinize lif modelleri, havlu kenarları gibi kendi ellerinizle yapacağınız şeyleride videolu ve resimli anlatımlarla sitede görebiliyorsunuz. Türkiye’de düğün hazırlıklarıyla ilgili bir firmanız varsa iletişim bölümünden bize gönderdiğinizde düğün firmaları kategorisinde sizede yer veriyoruz.

evlilikblogu.com

Düğün Planlama

Evlenecek olan gelin ve damat adayları düğününüzün bütün hazırlıklarını bu bölümde görebilirsiniz. İllere göre ve kategorilere ayırdığımız sitemizde aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Gelinlikçi, davetiye basan firmalar, oteller, müzik, düğün araba süsleme dükkanları, düğün pastaları, düğün mekanları, fotoğrafçılar, balayı ve çiçekler gibi bütün düğün planlama firmalarıyla iletişim kurabiliyorsunuz.

Düğün Planlama

Bindallı Modelleri

Evliliğinizin ilk adımı olan nişan gününüzde bindallı modelleri arıyorsanız evlilik bloğumuzda bindallı sitelerini ve firmalarını bir arada toplamıştır. Blogumuz sayesinde güzel bir fiyat araştırması yapabilir ve size en uygun olan bindallı modellerini satın alabilirsiniz.