Kentsel dönüşüm projeleri ile birlikte bir çok inşaat firmasının, Kadıköy ilçesinin eşsiz güzelliklere sahip olan ve Kadıköy'de yaşamak isteyenlerin yeni yaşam alanı olarak gördükleri Fikirtepe mahallesi, inşaat firmalarının yoğun ilgisi ile karşılaşmaktadır. Anka yapı firması da inşaat firmaları arasında ki gücünü göstermekte ve Fikirtepe için en iyi kentsel dönüşüm projelerine imza atmak için yoğun mesailer düzenlemektedir. Eğer sizlerde kentsel dönüşüm projelerinden yararlanmak istiyorsanız, şunu bilmelisiniz ki yeni oluşturulan yaşam alanları, mevcut konutların fiyatlarından ne yazık ki çok daha fazla bir fiyatlara satılmaktadır. Çünkü yenilenen yapılar, rezidans yapılar olarak yapılanmakta yada uydu kent sistemi ile kuruluyor olduğu için, gelecek yıllara göre düzenlenen bu yapılar ile uzun yıllar boyunca yaşanılabilir bir alana sahip olmuş olacaksınız. Kentsel dönüşüm projelerinin de bir çok inşaat firmasının oldukça yoğun mesailer harcayarak çalışmalar yapmak istemeleri ile birlikte, bugünün şartlarında insanlara en iyi yapıları sunmayı amaçlamaktadırlar. Özellikle İstanbul'un son yıllarda inşaat şantiyesine bürünmesinin inşaat şirketlerinin yapıları ile alakalı bir durum olmasından dolayı, yakın gelecekte gökdelenler ve uydu kentleri ile donatılmış yeni bir İstanbul'da ve Fikirtepe gibi, dönüşüm en fazla yapıldığı alanlarda yaşamaya başlayacağız. Sizlerde Fikirtepe de yeni bir mesken sahibi olmak istiyorsanız yada, evinizi, arazini, kentsel dönüşüm projesine dahil etmek istiyorsanız, gündemi iyi bir şekilde takip etmelisiniz.

Kentsel Dönüşüm İle Yenilenen Fikirtepe

Yeni yüzü ile yakın gelecekte insanların vazgeçilmez yaşam alanları arasına girecek olan Fikirtepe, günlük hayatın en büyük zevklerini sizlere sunacaktır. İnşaat firmaları kentsel dönüşüm projeleri ile en iyi bölgelerde çalışmalar düzenliyor olduğu için, bu yapılaşmaların içerisine alış veriş merkezleri de kurarak, insanların tüm ihtiyaçlarını tek bir alandan yapmalarını sağlıyorlar.

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projeleri

Kentsel dönüşüm için Fikirtepe mahallesini tercih edenler arasında iseniz, yada her hangi bir İstanbul semti için yapılacak olan çalışmaları yakından takip etmek istiyorsanız www.kentselhareket.com sitesine sizlerde giriş yaparak tüm bilgileri uzman bir kuruluştan alabilir ve böylelikle çalışmaları yakın takip ederek, yenilenen İstanbul'u gözlemleyebilirsiniz.