Henüz kim olduğu bilinmeyen ancak her yazdığı olay olan Twitter kullanıcısı Fuat Avni yine haklı çıktı. Fuat Avni'nin söylediği gibi muhalif basına yönelik operasyonlar başladı. Polis, İpek Grubu'na ait Koza Holding'e operasyon düzenledi. Operasyonu ise ilk duyuran gruba ait televizyon kanalı oldu. Kanaltürk ekranlarında operasyona dair tartışmalar başladı. Çevik kuvvet polisleri de bina etrafında güvenlik önlemleri aldı.

İpek Grubu'na ait Koza Holding'e sabah erken saatlerde çok sayıda polis eşliğinde operasyon başlatıldı.

Ankara'nın Yeni Mahalle ilçesindeki Koza İpek Holding yönetim kurulu binasına saat 08.00 sıralarında çok sayıda polis ekibi geldi. Çevik kuvvet polislerinin de güvenlik önlemi aldığı görüldü.



AKIN İPEK'İN EVİNDE ARAMA

Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in Ankara'daki evinde de polis araması olduğu söyleniyor.

FUAT AVNİ'NİN İDDİASIYDI

Twitter fenomeni Fuat Avni'nin gündeme getirdiği erken seçim öncesi bazı iş adamlarına ve medya gruplarına baskın yapılacağına yönelik iddialar yetkililerce yalanlanmamıştı.




ÇALIŞANLAR HOLDİNG BİNASI ÖNÜNDE BEKLİYOR

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Koza İpek Holding'e ait 20'nin üzerinde şirkette arama başlatmasının ardından çalışanlar Yenimahalle'deki holding binası önüne geldi. Çevik kuvvet ekipleri holding binası önünde geniş güvenlik önlemleri alırken çalışanların bekleyişi sürüyor.