Modern ve nitelikli hastanelerde bulunması gereken hasta yatağı ve hasta karyolası modellerinin klasik modellerden oluşmaması önem ifade ediyor. Bu nedenle hastane yetkilileri tarafından hastalar için imal edilen karyola modellerinin tedarik edilmesi önemseniyor. Türkiye’de gelişen ve değişen sağlık hizmetlerinin yanı sıra, sağlık kurumları için üretim yapan kurumların da yeniliklere adapte olarak kendilerini farklılaştırması, hastanelerin daha kaliteli hizmet vermelerini sağlıyor.

Kariyer Medikal, gerek Türkiye’de gerekse yurtdışında satışa sunduğu karyola modelleriyle hastanelerin daha konforlu ve ergonomik odalarının olmasına imkan tanıyor. Geliştirilen son teknolojik karyola yataklarının bel ve sırt destekli olması ağrı ve sızıların önemli bir çözümü haline geliyor. Üretim yapılan malzemelerin ise, birinci sınıf kaliteli olması karyola modellerinin çok uzun süreler dayanmasını sağlıyor.

Kariyer Medikal Hasta Karyolaları

Hasta karyolalarının hastalar için özel imal edilmesi, hastanede veya evde bakıma ihtiyaç duyan kişilerin daha ergonomik şartlarda dinlenmesini sağlıyor. Ev tipi karyola modellerinden çok daha farklı imal edilen ve tasarlanan modeller mühendislik ilkelerine göre imal ediliyor. Böylece hem dayanıklı hem de hastaların çok daha rahat edeceği pozisyonlara elverişli hale geliyor. Motorlu karyola modellerinin bel ve sırttı destekleyecek duruş şekillerine getirilebilmesi, hastaların her daha rahat bir dinlenme süreci yaşaması anlamına geliyor.

Kariyer Medikal tarafından motorlu imal edilen karyola modellerinin dual ve piston niteliklere sahip uzun süre dayanıklılık gösteren motorları bulunuyor. Herhangi bir araza halinde ise, 2 yıllık garanti kapsamında motorun bakım ve onarımları yerine getiriliyor. Birinci sınıf motor sisteminin yer aldığı karyola modellerinin bozulması, arızalanması veya yanması söz konusu olmasa da, her elektronik alette var olan risklerin motorlar için de geçerli olması garanti kapsamına alınmalarını gerekli kılıyor.

Kariyer Medikal tarafından imal edilen karyola modellerinin gövdeleri oldukça sağlam bir şekilde imal ediliyor. Böylece karyola modelin yıpranması, boyalarının atması veya gövdesinde çöküklerin oluşması mümkün olmuyor. Türkiye’nin en sağlam karyola modellerini ifade eden ürünlerin uzun süre kullanıma uygun olarak imal edilmesi, Kariyer Medikal ürünlerinin tüm Türkiye ve yurtdışında tercih edilebilirliğini arttırıyor.

Kariyer Medikal tarafından iki, üç ve dört motorlu karyola modelleri imalatı yapılıyor. Bu modellerin hareket kabiliyetleri birbirinden farklı olarak değişik amaç ve hedefler için kullanılıyor. Hastanelerde genel olarak kullanılan iki ve üç motorlu ürünler; baş ve ayak kısımlarını destekliyor. Üç motorlu da ek olarak var olan özellik ise, yüksekliğinin ayarlanabilmesidir. Karyola modellerinin kalitesi kadar, uygun fiyatla tüketiciye ulaştırılması Kariyer Medikal’in en önemli avantajlarından birisini ifade ediyor.

Özel Hasta Karyolası İmalatları

Kariyer Medikal, değişen ve gelişen sağlık sektörü için en iyi karyola modellerinin tasarlanmasına yönelik çalışmalarına her zaman devam ediyor. Beliren veya yeni ortaya çıkan ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacak karyola çözümlerini mühendislik çalışmalarıyla çözüme kavuşturuyor. Bu anlamda lazımlıklı karyola modellerini de tüketicinin kullanımına sunuyor. Tamamen yatalak hastaların ihtiyaçlarını yatak üzerinden görmesini sağlayan modeller özel imal ediliyor. Bunlara uyumlu hasta yataklarıyla yatalak kişilerin her ihtiyacı yatak üzerinden görülebiliyor. Pratik bir uygulama olan ve temizlenmesi oldukça kolay lazımlık modellerin ağır hastalar için en ideal tercih olduğunu ifade edebiliriz.

Kariyer Medikal tarafından imal edilen hasta karyolalarının ev tipi modelleri de, evde bakıma ihtiyaç duyan kişilerin bakımlarının daha iyi koşullar altında yapılmasını sağlıyor. Ev dekorasyonuna uyum sağlayan modelin hastanedeki karyola modellerini andırmaması da, psikolojik olarak hane üyelerinin rahatsız olmasını engelliyor. Kariyer Medikal ile dünyanın en iyi karyolalarına sahip olun!

Kaynak: https://www.kariyermedikal.com