Büyük şehirlerdeki otel ve pansiyon gibi konaklama yerlerinin pahalı olması insanlarımızı zor duruma sokmuştur. Firmamız bu problemi çözmek, insanlara kolay ve ucuza konaklama sağlayabilmek için taksim günlük kiralık ev devreye sokmuştur. Her semtte bulabileceğiniz, ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek ve oldukça ucuz olan günlük kiralık dairelerimizi tercih edebilirsiniz. Özellikle sağlık problemleri nedeniyle de sıkça ziyaret edilen İstanbul da hastane yakını günlük kiralık evler de bulabilirsiniz.

Otelde tek başınıza kalabileceğiniz fiyatlara hastane yakını günlük kiralık evlerimizde ailenizle kalabilirsiniz. Evlerimizin büyüklükleri 1+0, 1+1, 2+1 şeklindedir. Dairelerimiz tam bir şekilde en modern eşyalarla en lüks şekilde dizayn edilmiştir. Dairelerimizde koltuk takımından yatak odası takımına, televizyondan klimaya her türlü eşyayı bulabilirsiniz. Daire mutfaklarında da bütün eşyaların bulunması sizi dışarıda ki ek yemek masraflarından da kurtarmaktadır. Sitemiz de bulunan evlerimiz de doğal gaz ve klima bulunmasından dolayı yaz, kış demeden her zaman dairelerimizi tercih edebilirisiniz. Evlerimizde her zaman sıcak su bulabilir, duşta kullanabileceğiniz tek kullanımlık şampuan gibi kişisel eşyaları da bulabilirsiniz. Günlük kiralık dairelerimizde temizliğe de son derece dikkat edilmektedir.

Dairelerimiz her konaklamadan sonra temizlik görevlilerimiz tarafından temizlenmekte ve havlu, çarşaf, yastık gibi kişisel eşyalar komple değiştirilmektedir. Dairelerimizin size sunduğu bu imkanlardan yararlanabilmek için yetililerimizle iletişime geçmeniz ve kimlik bilgilerinizi paylaşmanız yeterlidir. Evlerimizi günlük, haftalık ve aylık olarak kiralayabilir, uzun süreli konaklamalarda sizlere sunulacak indirimlerden yararlanabilirsiniz.
beyoğlu günlük kiralık ev İstanbul’un her semtinde bulabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve konaklamak istediğiniz semte göre dairelerimizi tercih edebilirsiniz. Dairelerimiz genel olarak semtlerin merkezi yerlerindedir. Ulaşıma da el verişli olan dairelerimizin yakınlarında ki metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilir en ücra köşelere bile trafik sıkıntısı çekmeden gidebilirsiniz.