Rahatlığından ödün vermeyen bayanların yoğun ilgi gösterdiği pijama günümüzde gelişen iç giyim sektörü sayesinde pek çok farklı modelde ve tarzda bayanların beğenisine sunulmuştur. Çeşitli desen ve formlarda üretilen pijama modelleri arasında uzun kollu tarzda üretilenler kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Hem rahat hem de seksi olmak isteyen bayanlar daha feminen formlarda tasarlanan ürünleri tercih etmektedirler. Son zamanlarda modanın iç çamaşırında vazgeçilmez renklerinden biri olan gülkurusu pijama modellerinde sıklıkla kullanılan renkler arasında yer alıyor. İç çamaşırı sektöründe markalaşma yüzünden aynı olarak gördüğünüz ürünlerin altında pek çok farklı fiyatlandırma görebilirsiniz. Bunun nedeni kullanılan materyallerin farklı olmasıdır. Tasarladığı ürünler ile dünyanın her yerinde adını duyurmuş olan iç giyim markalarının fiyatları hatrı sayılır şekildedir.

Seksi Jartiyer Modelleri

Seksi iç çamaşırı sektörünün bayanlar tarafından yoğun ilgi gören jartiyer tutkunun ve arzunun giyime uyarlanan halidir. Vücudu saran formuyla bayanlara sıra dışı bir seksilik katan jartiyer modelleri arasında transparan detaylara sahip olanlar en çok ilgi çekenler arasında yer alıyor. İç çamaşırının vazgeçilmez renklerinden biri olan leoparı da jartiyer modellerinde sık sık görebilirsiniz.

Bayan iç giyim sektöründe dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan Türkiye, özgün ve farklı jartiyer modelleri ile tüm dünyadaki bayanların ilgisini çekiyor. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlara satılan iç çamaşırları özellikle de fiyatları sayesinde tercih ediliyor. Siz de uygun fiyatlara seksi ve muhteşem bir görünüme sahip olmak için zevkleriniz doğrultusunda bir jartiyer modeli seçebilirsiniz. Tüm bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alan kırmızı renkli jartiyer modellerinden birini tercih ederek güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz.

Vücut Çorabı ile Seksi Görünün!

Son zamanlarda bayanların büyük ilgi gösterdiği vücut çorapları ile siz de istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Vücudunuzu saran tek bir parça halinde olan vücut çorabını giymenin püf noktalarına dikkat etmelisiniz. Oldukça hafif ve seksi bir tasarıma sahip olan vücut çorabınız ile baş döndürücü bir güzellik elde edebilirsiniz.

Vücut çorabınızı hem pantolonlarınız hem de elbiseleriniz ile rahatlık ile kullanabilir ve mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Genelde file olarak üretilen vücut çorapları günlük hayatta kullanılan giysiler ile harika bir uyum sağlamakta ve giyen kişiyi asla rahatsız etmemektedir. Dar giysilerinizin altına fantastik bir iç çamaşırı giyerek kendinizi gün içinde özel hissetmek isterseniz bu konuda vücut çorapları en büyük yardımcınız olacak. Giyeceğiniz vücut çorabı ile illa ki sutyen kullanmak zorunda değilsiniz. Fakat kullanmaktan yana iseniz iç çamaşırınızı çorabınızın altına giymelisiniz. Bu şekilde içinize ne giydiğinizin belli olmamasını sağlayabilirsiniz. Vücut çorapları günlük kıyafetlerde rahat kullanılmak amacı ile ağ kısımları açık şekilde üretilir. Bu da kullanan kişinin kendini daha rahat ve iyi hissetmesini sağlar.

Bayan İç Giyimde Tunik Fırtınası

Bayan iç giyimin en yeni üyelerinden biri olan tunik, kadına feminen ve seksi bir görünüm kazandırmaktadır. Son zamanlarda sokak modasında sıklıkla karşılaştığımız taytları tunikler sayesinde iç çamaşırı sektöründe de görebilirsiniz. Normal taytlara göre daha ince tarzda üretilen taytları iç çamaşırının vazgeçilmez parçalarından biri olan tunikler ile mükemmel bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

Tek bir parça olarak vücudu saran ve feminen bir görünüm oluşturan tuniklerde pek çok farklı modele rastlayabilirsiniz. Tüm iç çamaşırlarında olduğu gibi tuniklerde de kırmızı ve leopar desenlerin ön plana çıkarıldığı bin bir çeşit ürün arasında kendi tarzınızı yansıtan modeli seçebilirsiniz.