Olay sabah saat 06.00 sıralarında Antalya'nın Kepez İlçesi'nde meydana geldi. Zafer Mahallesi'nde 2 kişi ile tartıştıktan sonra dövülen 28 yaşındaki Mehmet Aydoğdu, kaçmaya başladı. 3 kilometre gibi bir mesafeyi koşarak kaçan Aydoğdu burada peşindekiler tarafından yakalanarak yeniden dövüldü. Daha sonra yine kaçmayı başaran Aydoğdu'nun peşindekiler tabancayla iki kez ateş etti.

Kurşunlardan biri Aydoğdu'nun ensesine isabet etti. Yaralanan Aydoğdu yere yığıldı. Bu sırada Aydoğdu'nun üzerinde bir taksi geçti. Taksinin altında kalan Aydoğdu hayatını kaybetti. Saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

Taksici ise ne olduğunu anlamak için durup baktığında altındaki kişiyi gördü. Taksici olay yerine hemen sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri de kriko ile aracı kaldırarak altındaki Aydoğdu'yu çıkardı. Sağlık ekipleri de Aydoğdu'ya uzun süre kalp masajı yaptı. Ancak genç adam kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aydoğdu'nun cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olaylara tanık olan bir servis aracı şoförü polise verdiği ifadesinde, Mehmet Aydoğdu'nun çocuk parkında 2 kişi tarafından dövüldüğünü gördüğünü söyledi. Adı açıklanmayan servis şoförü, iki kişinin Aydoğdu'yu kıyasıya dövdükten sonra beyaz bir otomobile binerek uzaklaştıklarını, kendisinin ise durumu 155'e bildirdiğini söyledi. Polis, Aydoğdu'nun ölümüne neden olan iki kişiyi arıyor.