Başkent Ankara'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Saat 04.00 civarında meydana gelen kazada otomobillerin bilinmeyen bir sebeple kafa kafaya çarpıştığı öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle araçtakiler bulundukları yerde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışanları yerlerinden çıkarttı. Ancak 5 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu da gelen bilgiler arasında.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Ankara Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre; Anadolu Bulvarı Köprülü kavşağına yakın mesafede 06 DJ 6762 ve 06 BY 6182 plakalı iki otomobil bilinmeyen bir sebeple kafa kafaya çarpıştı. Kazada araçtakiler bulundukları yerde sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, trafik akışını keserek yolda tedbir aldı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan yaralılar, ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Araçlarda bulunan 5 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Cesetler, ekiplerce ceset torbasına konuldu. Olay Yeri İnceleme ekipleri, emniyet şeridiyle kapatılan kaza yerinde inceleme yaptı. İki aracın da hurdaya döndüğü görüldü. Cenazeler daha sonra adli tıp morguna kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre hastaneye götürülen yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu, bir kız çocuğunun ise hafif yaralı kurtulduğu öğrenildi. 06 BY 6182 plakalı aracın yolu tersten kullandığı iddia edildi. Yaralanan ve hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışması devam ederken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.