Kim evini son derece modern ve şık mobilyalar ile donatmak istemez ki? Peki siz de bunu ister misiniz? Eğer tarzınızı evinize yansıtmak ve hayalinizdeki eve kavuşmak isterseniz, kesinlikle burayı ziyaret etmelisiniz. Bildiğiniz gibi son derece şık ve modern ürünlerin yer aldığı Mobilyam Fabrikadan, sizler için en iyi seçim olacaktır. Birbirinden farklı ürünleri bir arada bulacak ve indirim fırsatlarından faydalanabileceksiniz. Burası modern tasarımların göz alıcı renkler ve her zevke uygun desenler ile buluştuğu adres. Siz de ziyaret edebilir, bütçenize uygun ürünleri anında satın alabilirsiniz. Burada vereceğiniz siparişlerinize kargonun da ücretsiz olarak evinize kadar geleceğini bilmelisiniz. Peki hakkında daha fazla bilgi almak ister misiniz?


Tüm İhtiyaca ve Bütçeye Göre Ürünler Burada

Evinize ihtiyaç duyduğunuz ürünlerin tek adresi burası. Bundan sonra en uygun fiyatlardan koltuk takımları, yemek odaları, yatak odaları, salon takımları, aksesuarlar ve daha pek çok farklı ihtiyacınızı satın alabileceksiniz. Her bir farklı model ve eşya için tatmin olacağınız seviyelerde indirimleri bulunmaktadır. Belirli miktarların üzerinde sipariş verenlere kargonun da ücretsiz olarak yollandığını söyleyebiliriz. Ayrıca fırsat ürünlerini Mobilyam Fabrikadan üzerinde göreceksiniz. %50’ye varan indirimlerden faydalanacak ve evinizi aşkla donatacaksınız. Kesinlikle aklınızda bulunan tüm eşyalara burada ulaşabileceğinizi söylememiz gerekir. Sadece tek yapmanız gereken burayı ziyaret etmek ve dilediğiniz ürünü satın almak olacaktır.


Kredi Karıyla Ödeme İmkanı

Kredi kartınız ile istediğiniz bir ürünü buradan satın alabilirsiniz. Öncelikli olarak kendinize göre olan, tarzınızı tam anlamıyla yansıtan bir eşyayı seçtikten sonra sepete eklemeniz gerekecektir. Tabii önce üye olmanız ve giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonraki aşamada hesap ve fatura bilgilerinizi dolduracak ve kargo adresini yazacaksınız. Son olarak ödeme metodunu seçecek ve ardından siparişinizi onaylayacaksınız. Türkiye’nin 7 bölgesine de gönderim yapıldığını söylemeliyiz. Ayrıca burada 15 gün içerisinde koşulsuz iade hakkınızın da bulunduğunu söylemeliyiz. Genç odalarından kuğu koltuk takımlarına, köşe takımlarından yatak odaklarına kadar hayal ettiğiniz ve istediğiniz ne varsa, Mobilyam Fabrikadan farkıyla sizlere en uygun fiyatlardan sunulacaktır.