Yemekli veya alkollü düğün konseptleri her çiftin terihine göre değişebilir ve çiftlerin en çok merak ettiği konulardan biri ise İstanbul’da yemekli düğün fiyatları konusu olsa gerek.

Aşıkların en mutlu gününden birisi olan düğün organizasyonu çeşitleri ihtiyaca ve talebe göre değişebiliyor elbette. Kuş sesleri arasında hafif rüzgar esintisi ile alkollü bir kutlama yapılabilirken, sahilde salaş bir mekanda balık ızgaradan tavuğa kadar çeşit çeşit mezenin eşlik ettiği sofralarda doyasıya eğlenip, düğününüzü de yapabilirsiniz. Her gelinin ve damadın elbette bir düğün hayali var. Genelde oynamak istemeyen çiftlerin imdadına yetişen yemekli düğün salonlarında, çeşitli yemekli düğün menüleri ve canlı müzik eşliğinde evlenen çiftleri de görüyoruz. Yaş itibari ile çok aktif bir düğün istemeyen aşıklar da yemekli düğün mekanları arayışı içerisinde.

İstanbul’da Yemekli Düğün Organizasyonu İçin Size Uygun Mekanları Keşfedin

Genç kızların hayallerini süsleyen bir düğün, bir gelin çiçeği ve elbette sevdiği kişiyle sonsuz mutluluk… Aşıkların doyasıya dans edip eğlendikleri, güzel anılara şahit olunan yerlerdir düğün salonları. Minik minik uçuşan kelebekler ve mutlu yüzlerin dolup taştığı düğün salonları hem aşıkları hem de davetlilerin konforunu ve rahatını düşünür. Düğün salonları ise, var olan konseptlere uyum sağlayabilecek tasarımda dizayn edilirler ve müşteri portföyünü bu şekilde geliştiriyorlar. Muhafazakar bir çift için, erkek ve gelin tarafının oynama yerinin ayrı olduğunu ve takı merasimi için bir araya gelinebildiği düğün salonu ihtiyacını karşılayan düğün salonu sahipleri, müşteri memnuniyeti için her geçen gün çalışıyor. Kimi çift oynamayı sever kimi çift ise oynamaktan nefret eder. Düğün salonları, çiftlerin hayallerinin gerçekleşmesinde görev aldıkları için, gençlerin isteği ve taleplerine göre bir düğün organizasyonu yaparlar.

Örneğin, siz oynamayı bilmiyorsunuz ve düğünüzde oynamak yerine; daha farklı bir düğün organizasyonu istiyorsunuz. Düğününüzde illa oynamak zorunda değilsiniz zira. Bu sebeple, düğünlerinizi yemekli düğün menüleri eşliğinde yemekli düğün organizasyonu ile sürdürebilir, dinlendirici klasik müzik veya canlı müzik ile yemek eşliğinde misafirleriniz ile görüşebilir, sohbet edebilirsiniz.


Yemekli Düğün Organizasyonu ve Olmazsa Olmazlar

Yemekli düğün mekanlarında en çok görülen aktivite aslında canlı müziktir. Gençlerin canlı müziği sevdiği de malumunuz ve ortaya karaoke gibi bir sürü hoş görüntüler çıkıyor. Doyasıya eğlenen çift ve arkadaşları, farklı bir düğün konsepti ile davetlileri de eğlendiriyor.

İstanbul’da sık sık düğün organizasyon şirketleri, yemekli düğün menüleri ve yemekli düğün fiyatları hakkında kampanyalar düzenleyerek, yemekli düğün yapmak isteyen çiftleri cezbedebiliyor. Özellikle, Anadolu yakası yemekli düğün mekanları açısından bir cennet diyebiliriz. Çeşit çeşit menüler arasından seçebileceğiniz özel sunumlar ile, davetlilerinizi özenle ağırlayabilir, hoş bir davet olmasını sağlayabilirsiniz.

İstanbul’da Yemekli Düğün Fiyatları

Yemekli düğün salonu fiyatları ise, seçeceğiniz menüye ve alkol alımına göre değişebiliyor, ancak sıkı bir pazarlık ile ve kampanya sayesinde uygun fiyatlara yemekli düğün salonları ile anlaşabilmeniz mümkün. Ancak, yemekli düğün fiyatları İstanbul şehrinde sık sık değişebilen bir konu. Zira; düğün salonunun kapasitesi, menülerde hangi içeceklerin olacağı, alkol, özel pasta ve ön sıcak tabakların olup olmayacağı da bu fiyatları belirleyen kriterlerden.

İlkbahar mevsiminde veya sonbaharda evlenecekler ise şanslı, çünkü çoğu düğün salonu bu dönemlerde indirim yapar ve yemekli düğün menüleri bu sayede daha uygun bir fiyata çiftlere sunulur. Geriye sadece özel bir akşamda yenilen yemekler ve hoş sohbetler için gün saymaya kaldığında, gençler düğün gününü beklerler. Sevdikleri ile dünya evine girecek genç çiftler, bu sene de yemekli düğün organizasyonlarını yaptı, hazırlıkları eksiksiz tamamlamak ve aşıkları mutlu etmek ise düğün salonlarına ve düğün organizasyon firmalarına kaldı.