1979 yılından bugüne her zaman Demir Çelik sektörünün en iyisi olmak için elinden gelen her şeyi yapan Karaca paslanmaz çelik firmamız sizler için teknolojik ve gereken bütün yatırımları yaparak en iyi olmak için elinden geleni yapan bir firma olarak tanınmaktadır.
İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nin en büyük firmalarından biri olmayı başaran ve yıllardır yapmış olduğu yatırımlarla her zaman için ön planda olmayı başaran Karaca paslanmaz çelik firması bunların yanı sıra kaliteli ürünlerini hızlı bir şekilde dağıtmak için çok geniş bir yatırım yapmıştır teknolojik gelişmeler ışığında yapmış olduğu yatırımlarla müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutmaya çalışan firma her zaman için sizlerin memnuniyeti için çalışmaya devam etmektedir.

Karaca Paslanmaz Çelik Kaliteli Ürünleri

Karaca metal olarak yıllardır yapmış olduğu paslanmaz profil üretimleri ile ön planda olmayı başaran firma 2013 yılında yenileme ve yapılanma yılı ilan ederek çok daha büyük bir şekilde üretim tedarik ve lojistik işlemleri yapmış bulunmaktadır. Bu sayede müşteri memnuniyetini kat be kat yukarı çekerek çok daha başarılı ve çok daha iyi bir çizgi yakalamış bulunmaktadır. Detaylı bilgi, hizmetlerimiz hakkında bilgi ve ürünlerimiz hakkında bilgi için: ( https://www.karacapaslanmaz.com ) web sitesi adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Karaca metal firması ve paslanmaz çelik sektöründeki kimliğini de her zaman için en üst seviyeye taşımak için elinden geleni yapmaktadır. Pazar payını sürekli arttırmak için müşteri memnuniyetini ön planda tutarak teknolojik çalışmaları yapan firma, 2013 yılında yapmış olduğu yapılanma ve yenilenme çalışmalarıyla hızlı bir şekilde de ürünleri teslim etmeye başlamış bulunmaktadır. Arge çalışmalarında her zaman zamana ve teknolojiye ayak uydurmaya çalışan firmalar yapmış olduğu bir eğitimlerle profesyonel bayi ağını sürekli geliştirdiği ve bunu servisiyle müşteri memnuniyetini sağladığı gözden kaçmaktadır.

Karaca Paslanmaz Çelik Farkı

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı başaran Karaca paslanmaz çelik sac kendi sektöründe en güvenilir firmalardan biri olmayı başarmış bulunmaktadır tercih edilen firmalar arasına girmeyi başaran filmi İlke edinmiş olduğu yönetim ve kalite politikalarından hiçbir zaman ödün vermeden her zaman için en etkili ve en iyi etkin şekilde ürünler üretmeyi başlamış bulunmaktadır. Bu arada dünyadaki teknolojileri her zaman için sürekli izleyerek müşterilerinin beklentilerini aşan ürünler sunan ve bu sayede müşteri memnuniyetini sağlamış bulunmaktadır.

KARACA PASLANMAZ ÇELİK ŞİRKETİMİZ HAKKINDA KULLANICI YORUMLARI NELER?

1967 senesinden beri kurucumuz Hidayet Karaca'nın hedefleri ve gösterdiği yolda doğrultusunda dünya çapında paslanmaz çelik ürünleri kategorisinde önemli bir konuma gelmiş durumda.

Firma olarak bizim vazgeçilmezimiz daima müşteri memnuniyeti olmuştur. Bizi şuan bulunduğumuz konuma getiren, profesyonel ekip ve son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmettir. Dünya çapında paslanmaz çelik ithalatında da büyük bir yere sahip oluşumuzda en büyük referansımız olan müşterilerimizin yorumları ve bizler hakkında belirttikleri görüşlerin yüzde 100 oranında olumlu yönde olması bizi daha çok mutlu ediyor.