Prefabrik, kabin, konteyner ve çelik yapıların tasarım, üretim ve kurulum aşamalarını sürdüren Karmod, dev bir tesis içerisinde insana dair sağladıkları çözümler ile uluslar arası bir firma olmuş ve ihracat rakamları ile tarih yazmıştır.


Prefabrik yapı konusunda;

Şantiye binalarından, ofis ve yönetim binalarına, yatakhanelerden yemekhanelere, eğitim binalarından sağlık binalarına, sosyal binalardan askeri tesislere ve acil yerleşim binalarına kadar Karmod tarafından farklı ebatlarda, büyüklüklerde, yüksekliklerde ve tasarımlarda üretimler yapılmakta ve üretilen tüm parçaların kurulumu yerinde gerçekleştirilmektedir. Prefabrik yapıların kolay ve hızlı kurlumu ile ergonomik ve ekonomik özellikleri sayesinde hemen hemen her yerde sıklıkla tercih edildiğini söyleyebiliriz.
 

Prefabrik evler konusunda;


Tek katlı ve çok katlı prefabrik evler imalatından, prefabrik dubleks konutlarına, toplu konut projelerinden triblex dairelere kadar prefabrik evler konusunda sıkı bir Kamod çalışması ve üretimi söz konusudur. Prefabrik evlerin 40 – 320 metre kare arasında değişen onlarca alan tasarımı, çok katlılık tasarımları söz konusudur. Prefabrik üretim konusunda 20.000 metre karelik bir dev üretim ve tasarım tesislerine sahip olan Karmod, 100’ e yakın ülke için bu yapıları imal etmekte ve göndermektedir. 19.000 lirada başlayıp 49.000 liraya kadar devam eden fiyat politikasında Yıldız, Gülhane, Göksu veya Aynalıkavak kasrı gibi tip üretimlerin yanı sıra kişiye özel istek ve talepler neticesinde de üretimler bulunmaktadır.


Kabin imalatları konusunda;

80 metre kareye kadar kabin imalatları yapan karmod, standart kabinlerde, endüstriyel ihtiyaçları sağlayan kabin üretimlerine, gezici duş ve wc alanlarından metropol kabin üretimlerine ve güvenlik kabinlerinden mobilize ihtiyaç uyulan alanda üretimi özel yapılan kabinlere kadar onlarca farklı amaç için farklı tasarım ve üretimler yapılmaktadır.
 

Konteyner imalatları konusunda;


Konteyner imalatlarında karmod, sandviç panel konteynerlerinden de monte ve metropol konteynerlerine kadar tek katlı ve iki katlı konteyner üretimleri yapmakta ve yerinde montaj işlemleri gerçekleştirmektedir.