CHP konvoyunda silahlı saldırı meydana geldi. Kemal Kılıçdaroğlu silahlı saldırı videosu haberini sizlere son dakika olarak veriyoruz. İlk olarak ele almak istediğimiz konu Kemal Kılıçdaroğlu ve konvoyunda hiçbir sorun yok. Artvin gezisinde meydana gelen silahlı çatışmada herşey çok merak ediliyor. Sizlere bu haberi vermeye devam ediyoruz. Bilgi vermeye devam edecek olursak ele almak istediğimiz konulardan birisi konvoy ile alakalı olacaktır. 

CHP KEMAL KILIÇDAROĞLU SİLAHLI SALDIRI HABERİ



CHP konvoyu silahlı saldırı olayında herhangi bir yaralanma olmadı. Bu olayın akabinde ise partililer başkanlarının sağlık durumunu merak ediyorlar. Araba ile geçiş sırasında çıkan çatışmada CHP konvoyuna birşey olmadı ve Kemal Kılıçdaroğlu güvenli bölgeye alındı. Kemal Kılıçdaroğlu silahlı saldırı olayında teröristler istediklerini gerçekleştiremediler. 
Olay hakkında soruşturma başlatılması düşünülüyor. Olay yerinden uzaklaşan konvoy hemen güvenli bir bölgeye intikal etti ve CHP silahlı saldırı gerçekten merak edildi. Bunun sonucunda ise detaylar gelmeye devam edecek. Kemal Kılıçdaroğlu silahlı saldırı haberi hakkında yorumlarınızı yapabilirsiniz. 

Kaynak: http://www.mizrakhaber.com/guncel/chp-silahli-saldiri-kemal-kilicdaroglu-silahli-saldiri-videosu-son-dakika-1688.html