İnternet üzerinden bu bilgi yarışmasının oyununu oynamak isteyenlerin ise dikkat etmesi gereken çok önemli noktalar bulunmakta. Bilginizi ve gelen kültür seviyenizi test ederken eğlenceli anlar yaşayacağınız yarışmayı sizlere sunan sitenin kaliteli olması, soruları değiştirmesi ve alt yapısının güçlü olması yarışmayı oynarken daha eğlenceli anlar yaşamanıza sebep olacaktır. Geçmişten günümüze Kenan Işık sunuculuğunda çok kişi tarafından sevilen yarışma olmasının yanı sıra, birçok kişiyi ekrana bağlayan programın oyunu da sizlere güzel anlar yaşattığı gibi oyuna bağlanmanıza sebebiyet verecektir.

Birçok ülkede farklı isimlerde yayınlanan yarışma ülkemizde ilk olarak Kim 500 Milyar İster adıyla yayınlanmıştır. Yarışmanın yapısından biraz bahsetmek gerekirse, çoğu insanın da bildiği üzere on iki sorudan oluşan ve kademeli bir ödül artışını benimseyen konsept olarak karşımıza çıkmakta. İlk soruyu doğru yanıtlayan 500 lira, ikinci soruyu da doğru yanıtlayan bin lira ödül kazanmaktadır. Baraj sorularıyla birlikte kazandığınız parayı garanti altına alabildiğiniz ve daha fazla risk alma şansına eriştiğiniz yarışmada bilgi adına her şey bulunmakta. Spordan edebiyata, edebiyattan genel kültüre, genel kültürden başka birçok farklı alana kadar sorular karşınıza çıkmaktadır. Bilgisine ve tecrübesine güvenen kişilerin çok sevdiği ve sevmeye devam ettiği yarışma programı seneler ilerledikçe de popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyecek gibi duruyor.

Bu nedenle yarışmaya başvuru yapıp sıranın size gelmesini beklemek yerine internet üzerinden kaliteli bir siteden Kim Milyoner Olmak İster oyna, bilgini test et. Yarışmanın bir diğer güzel yanı da yarışmacılara sunulan joker haklarıdır diyebiliriz. Bu joker hakları nedeniyle yarışmacı sorulara cevap verirken daha rahat davranmakta ve seçtiği joker hakkının yapısına göre avantaj elde etmektedir. Bu yanıyla da diğer yarışma programlarından tamamen ayrılan ve sevilen Kim Milyoner Olmak İster oynamak için hiç vakit kaybetmeden internetten oyununa başlayabilirsiniz. Özellikle ailenizle beraber sorulara yanıt vermek ise ayrı bir keyif olarak karşımıza çıkmaktadır. 

Bilgi yarışması konseptini sevmeyenler için de herkesin heyecanla bağlayan akıllı çay bardağı ya da Minecraft oynamak için tercih edilebilir oyunlar arasında.