Bodrum Karia Rotary'nin 2012-2013 başkanlık devir teslim töreni Ramada Otel'de düzenlendi. Törene, Rotary 2440. Bölge Guvernörü Güneş Ertaş, Asistan Guvernör Yıldıray Özmen, Bodrum Rotaract Kulübü Başkanı Furkan Yutas, Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Erhan Ünaldı, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ve kulüp üyeleri katıldı. 2011-2012 Dönemi Başkanı Nesrin Ergün, 1 yıllık başkanlık döneminde düzenledikleri projelerin sunumunu yaptı. Sunum ardından, başkanlık madalyasını, Bodrum Belediyesi'nin tutuklu başkanı DP'li Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon'a teslim etti. Kocadon'un başkanlık görevini devir alırken oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Başkanlık görevini, "Hizmet Yoluyla Barış" sloganıyla teslim aldığını belirten Hülya Kocadon, şöyle dedi:

"İçinde bulunduğumuz toplum, hizmet etmeyi amaçlamaktadır. İçsel barış ve huzuru, toplum hizmetlerinden yola çıkarak gerçeğe uygun adil yapmak en büyük hedefimizdir. Hizmet Yoluyla Barış sloganı içerisinde 2012-2013 döneminde eğitim, sağlık, toplumsal bakışımız ve engellilerle olan projelerimiz devam edecek. Özellikle engelliler için oyun parkı bu yılkı hedeflerimiz arasında en çok önem verdiğimiz projedir" dedi.

Duygulandıran mektup

Bodrum Karia Rotary Kulübü tarafından düzenlenen toplantılarda eşi Hülya Kocadon'u yalnız bırakmayan Bodrum Belediyesi'nin tutuklu başkanı DP'li Mehmet Kocadon bu kez cezaevinden mektup gönderdi. Kocadon'un eşine destek veren mektubu 2011-2012 dönemi başkanı Nesrin Ergün tarafından okundu. Başkanın mektubu duygu dolu anlar yaşattı. Mehmet Kocadon, "Değerli dostlarım, gün olmuyor ki, sizlerden uzak geçirdiğim günlerimin sızısını yüreğimde yaşamayayım. İşte yine böyle geleceğe büyük umutlarla bakmak üzere bir araya geldiniz. Benim yanınızda olamadığım bu günde, Hülya Kocadon'u yalnız bırakmadınız. Gururla yürüyeceği bu yolun başında onunla el ele omuz omuza verdiğiniz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Kalbim daima sizinle" ifadelerini kullandı.