2010 yılında yapılan KPSS ile ilgili kopya iddiaları operasyonu sürüyor. Son olarak soruşturma kapsamında TRT Genel Müdürlüğü'nde çalışan 4 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

2010'daki Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük iddialarına ilişkin Ankara Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

Soruşturma kapsamında TRT Genel Müdürlüğü'nde teknik personel olarak çalıştığı tespit edilen 5 şüpheli adliyeye sevk edilmişti. "Suç örgütü kurmak, yönetmek, üyesi olmak", "resmi belgede sahtecilik", "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık", "suç delillerini yok etme", "görevi kötüye kullanma" ve "yasaklanan bilgileri açıklama ve temin etme" suçlarından E.Y., S.M., A.K., S.Ç., ve H.E. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan zanlılardan H.E. ise, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının itirazıyla tekrar gözaltına alındı.