Kravatın Şıklığınıza Katkıları Kravat uzun yıllardır ülkemizde özellikle kamu kurumlarında yoğunlukla kullanılmaktadır. Sadece kamu kurumlarıyla sınırlı olmayan kravat kullanımı özel sektörde resmiyetin ve statünün simgesi konumundadır. Kravat ve takım elbise sizi karşınızda ki kişiye karşı bazı alanlarda daha avantajlı konuma bile getirebiliyor. Kamu kurumlarında ki memurlara amirlere saygının, öğretmenlerimize karşı olan sevgimizin temelinde bu aksesuarın katkısı yok denemez sanırım? 

Kravat uygun renkte seçildiğinde şıklığınızı tamamlar. Öyle ki kravatsız takım elbise giymek eksik sayılır ve takılan şıklığı tamamlar. Takım elbisenin rengine, giydiğiniz gömleğin desenine hatta kumaşına kadar dikkat etmek gerekir kravat seçerken. Öyle bir kravat modeli seçmelisiniz ki eksik parça kalmadan yapboz tam olmalı. Tabi rengini seçerken cilt tipinize uygunluğuna da bakmalısınız. Koyu tonlar mı yoksa açık tonlar mı bana gider? Çizgili ya da düz mü tercih etmeliyim? Eğer risk almak istemiyorsanız düz sade bir kravat tercihiniz olmalı. Böylelikle beyaz bir gömleğin üstüne takıp çıkabilirsiniz. Örneğin ile beyaz gömlek risksiz şıklığı yakalamanın bir yoludur.

Kravat Nereden Satın Almalı? Günümüzde şık kravatlar uygun fiyatlı kravat modelleri ulaşılması kolay aksesuarlardır. Artık bir tıkla online kravat satan pek çok site karşınıza geliyor. Peki bu sitelerden kravat satın alırken nelere dikkat etmeli? Öncelikle online alışverişlerde güvenlik ön plandadır. SSL dediğimiz güvenlik sertifikası olduğundan ve ürün çeşitliliğinin tatmin edici oranda olduğundan emin olun. Tabi en önemlisi adres ve telefon bilgilerinin doğruluğunu mutlaka teyit edin. Ne yazık ki günümüzde tek sayfa sitelerle cep telefonuyla satış yapan ve vadettiği ürünü söz verdiği sürede göndermeyen üstüne kredi kartı bilgilerini alıp kartını boşaltan pek çok dolandırıcı siteler var.

Küçük bir takım ayrıntılara dikkat ettiğinizde böylesine sıkıntılı bir durumla karşı karşıya kalmazsınız. Sade Kravat uzun yıllar önce başladığı butik kravat tasarımcılığını ve ürünlerini çok özel modellerini internete taşımış kravat konusunda referans bir firmadır. www.sadekravat.com sitesiyle kısa zamanda sektörde söz sahibi olmuştur. En özel modeller başka yerde bulamayacağınız sınırlı stoklu kravatların yer aldığı siteden 7 gün 24 saat sipariş verebilirsiniz. Güvenliğin üst düzeyde tutulduğu sitede stoktan yapılan satış sayesinde en geç 3 gün içinde kravatınız kapınızda oluyor. Detaylı bilgi için