Kurusıkı tabancalar herhangi bir ruhsat sorunu ve yüksek koşulları olmadan 18 yaşını dolduran her kişinin temin edebileceği patlayıcı malzemelerden birisi olduklarından dolayı sıkça tercih edilmektedir. Kurusıkıların temel özellikleri olarak öldürmeyen, hafif yaralama özelliği taşıyan bir tabanca örnekleri olmalarıdır. Tüm bu özellikleri dikkate alındığı zaman da bu özelliklerin www.kampseti.com gibi kaliteli av malzemeleri satışı gerçekleştiren siteden temin edilmesi mümkündür. Tamamen farklı renk ve modelleri bulunan kurusıkı tabancalar üstelik yeni yıla özel setleriyle gerçekten de stoklarla sınırlı bir satış şeklinde satışa sunulan tabancalardır.

30 adet şarjör hediye

Yılbaşına özel olarak kurusıkı silahlar alana yanında tam 30 adet şarjörü hediye edilmektedir. Bu bakımdan da tamamen kampanyalı bir avantaj fırsatı sağlamaya devam eden tüm bu ürünlerin taşımış oldukları üstün nitelikler dikkate alındığı zaman tamamen sıra dışı ve tamamen apayrı nitelikler gösterdiği hemen anlaşılır. 30 adet şarjör hediyeli olarak satışı devam eden bu ürünler sadece yılbaşına özel bir kampanya olmaya devam etmektedir.

Özel kurusıkı seti

Kurusıkı tabancalar hafif yaralama etkisi bulunan ve kesinlikle karşıdakini öldürmeyen ses tabancaları olduklarından dolayı genel olarak avlamada kullanılmaktadır. Avı korkutarak kaçmasını engellemek ve av yapılan hayvanların tüm yönleriyle etkisiz hale getirilmesini sağlamak adına satışa sunulmaya devam edilen avcılık malzemesi sunduğu özellikler dikkate alındığı zaman nitelikli bir ses tabancası özelliğini ortaya koymaktadırlar. Üstelik birbirinden farklı renk seçeneği ve markası ile satışı yapılmaya devam edilen bu tabancalar tüm bu özellikleri birden dikkate alındığında tamamen sıra dışı ve tamamen farklı şekillerde bir unsur olarak karşımıza çıkmış oldukları hemen anlaşılmaktadır. Bütün bu modelleri arasında siyah, gri ve lacivert gibi sıkça tutulan renkleri bir arada yer almaktadır. Bu özellikleri düşünülerek ses tabancalarının taşımış oldukları bütün nitelikleri tamamen farklı ve tamamen sıra dışı unsur olarak gözükebilmektedir. Ayrıcalıklı olarak yılbaşına özel fiyatlarla satışı yapılmaya devam edilen bu farklı unsurlardaki yönleri düşünüldüğü zaman kampanyalı setler halinde tamamen farklı ve tamamen öne çıkan bir unsur özelliğini gösterdikleri kendisini göstermektedir. Bu anlamda da tam otuz adet şarjör hediyeli bir fırsat taşımaktadır.

Kurusıkı tabancaların tüm bu özellikleri yönünden temin edilecekleri yerler önemlidir. Kaçak ürün almamak ve kontrollerinin emniyet teşkilatı tarafından yapıldıktan sonra satışına izin verilen ürünler olmalarını sağlamak adına söz konusu tabancaları ve diğer ürünleri kesinlikle bilinçli olarak tanınan yerlerden satın almak gerekir. Aksi halde ortaya konabilecek belli başlı unsurlar oluşarak oluşan tüm bu unsurların sağlamaya devam ettikleri anlamlar ve içerikleri tüm yönleriyle bilinememektedir. Ayrıca bu kurusıkıların tamamen kaliteli olarak birbirinden öne çıkan Zoraki, Breda gibi markalarıyla da orijinal ürün halinde aynı yerden temin edilmesi mümkün olmaktadır. Mümkün olan tüm bu gelişmelerle de profesyonel av imkanı sağlanmaktadır.