Alınan bilgiye göre Trabzonlu olan Meryem Ç., 7 yıl önce kızını evlendirdi. Ç., düğüne yakın dostu ve de komşusu olan M.K.'yi de çağırdı. Düğüne katılan M.K. geline çeyrek altın taktı.

Aradan geçen 7 yılın sonunda ise ilginiç bir olay yaşandı. M.K., tanıdıkları aracılığı ile Meryem Ç.'yi bir not gönderdi. Notu okuyan Ç. ise büyük bir şok yaşadı. Çünkü M.K., Ç.'den 7 yıl önce taktığı çeyrek altını geri istiyordu.

M.K. gönderdiği notta oğlunun 38 yaşına geldiğini ancak bir türlü evlenmediğini yazdı. Not yerine düğün davetiyesi göndermek istediğini ancak ne yaptıysa oğlunu evlendiremediğini ve artık oğlunun evlenmesinden de ümidini kestiğini belirten kadın, bu yüzden de düğünde taktıkları çeyrek altını geri istediklerini yazdı.

Notu okuyan Meryem Ç., olayın şaka mı yoksa gerçek mi olduğunu anlamak için önce M.K.'yi aradı. Telefonda da talebini yineleyen K.'nin isteği üzerine aile hemen bir çeyrek altın alarak M.K.'ye iade etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Meryem Ç.'nin oğlu Murat Ç., M.K.'nin ailesinin paraya ihtiyacı olmadığını bildiğini söyledi. "Demek ki kardeşimin düğününde altını hediye etmemişler, emanet vermişler. Çocukları evlenmediği için emaneti geri alamayınca da istemişler." diyen Murat Ç., yaşadığı şaşkınlığı ifade ederken, altını da hemen gidip teslim ettiğini anlattı. (Habertürk)