Acı olay Kayseri'nin Melikgazi İlçesi'nde bulunan Kıranardı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre malulen emekli olan 43 yaşındaki Hasan E., evde ve de mahallede yaramazlık yapan 12 yaşındaki oğlu Haydar E.'ye sinirlendi. Baba, oğlunu evin önünde duran üç tekerlekli motosikletin arkasına koydu ve onun kasasında oğlunu iple boğarak öldürdü.

Oğlunu öldüren baba daha sonra da bileklerini keserek ve ilaç içerek intihara kalkıştı. Olayı görenler durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, küçük çocuğun cansız bedenini bulurken babayı da sağlık ekiplerine çağırarak hastaneye yönlendirdi.

Baba Hasan E., tedavisi sonrasında ise emniyete götürüldü.

İfadesi alınan Hasan E., şunları söyledi:

"Canımı, oğlumu kaybettim. Kim, çocuğunu öldürmek ister? Haydar, çok hareketli bir çocuktu. Komşu çocukları ve mahalledekilerle sürekli kavga ediyor, o yüzden bana şikayetler geliyordu. Yaramazlık yapmaması için defalarca ben ve annesi Gülsan, ikaz ettik; ama dinlemedi. Oğlumun yaramazlıklarından dolayı komşular ve mahalledeki vatandaşlar, kapımıza gelip, bana hakaret ve küfür ediyorlardı. Onlara karşılık veremediğim için gurur yaptım. Dün de komşular, yine şikayete geldi. Haydar'ı uyardığımda, bana karşılık verince, sinirlendim. Önce döverek, hırpaladım. Sonra kendime hakim olamadım. O anda boğazını iple sıktım. Öleceği aklıma hiç gelmedi. Öldüğünü anlayınca, çok pişman oldum. Kendimi evde asmak istedim; ama beceremedim. Sonra bileklerimi kesip, yaşamıma son vermeye kalkıştım; ama eşim ve komşular, beni kurtardı."