OKEYİNDİR.NET - KİMDİR?

2006 yılında yayına giren okeyindir.net sitemiz siz değerli kullanıcıları için yeni ara yüzü ve tasarımı ile tekrar aktif edilmiştir. Sitemiz içerisinde siz kullanıcılarının rahat bir biçimde gezebileceği anlayabileceği içerikler kurulmuştur. okey indir olarak sunmuş olduğumuz bu hizmetin amaç ve gayesi tamamen kaliteli bir okey oyun hizmetidir. Kaliteli bir yönetim kadrosu ile hizmetinize girmiş olan sitemizdeki tüm sorularınıza yanıt bulabileceksiniz.

OKEYİNDİR.NET - NEDİR?

Okeyindir.net sitemiz bir birinden farklı sitelerinde içerisinde bulunduğu sektör olan "okey" oyununun hizmetini sunan bir platformdur. Amacımız kullanıcılarımıza daha iyi hizmet sunabilmek ve daha iyi bir okey oyunu indir hizmeti oluşturabilmektir. Ayrıca tamamen ücretsiz bedava okey indir kalite farkını da ortaya koymuş olmaktadır.

OKEYİNDİR.NET - NASIL İNDİRE BİLİRİM?

www.okeyindir.net sitemiz içerisinde bulunan alt kısımda yer alan hemen indirmek için tıkla yazı ibaresine tıklıyorsunuz ve tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak olan exe ile kurulum yapıyorsunuz. Kurulum sonrası bilgisayarınızın masa üstünde oluşacak program ile online canlı okey oynama keyfini çıkarmaya başlayacaksınız. okey oyunu indirme kalitesi ile okey oynama keyfi okeyindir.net sitesi içerisinde yaşanır. Okeyindir.net olarak şimdilik söylemek istediklerimiz bukadar bizimle ilgili daha çok konuya vakıf olmak yada bizi merak ediyorsanız sitemize bekleriz. Sizlerde OKEY denildiği zaman Akla sadece Okeyindir.NET gele bileceğini unutmayın herkese iyi oyunlar diliyoruz.