Daha adımınızı attığınız ilk andan itibaren güven ve konforu hissetmelisiniz. Kullanılan ürünlerin kalitesi sizin şıklığınızı yansıtmalı. Tekstil ürünleri doğru bir şekilde seçilirse müşterilerinizin de memnuniyeti aynı oranda artacaktır. Bu seçimi yaparken hem kaliteli ürünlere yönelmeli hem de ihtiyaca cevap verenlerden tercih yapmalısınız. Toptan olarak alacağınız bu tekstil ürünlerinin müşteri memnuniyetini arttırmaya, görsel olarak şıklığınızı yansıtmaya, mobilyalarla uyumuna ve zarafetinizi ortaya sermeye yönelik olması olumlu sonuçlar doğurur. Ürünlerin sağlık açısından anti bakteriyel olması, kullanım kolaylığı sunması, ihtiyaca cevap vermesi ve güvenilir firmadan temin edilmesi içinizi rahatlatacaktır. Özellikle çok sık kullanılan bölümlerdeki ürünlerin daha özel olarak üretilmesi gerekir. Yemek masası örtülerinin leke tutmaz olması çok önemlidir. Güler yüzlü ve kaliteli hizmetinizi tekstil ürünlerinizle tamamlamanız sizi her zaman tercih edilen oteller kategorisine yerleştirir. Her zaman bir adım önde olmak için firmamız size rehberlik edecektir.

Oteliniz için gerekli olan tüm tekstil ürünlerini firmamızda bulabilirsiniz. Kategorilere ayrılmış bir şekilde ürün grubumuz içerisinden seçim Havlu kategorimizde banyo, el, yüz, ayak havluları, bornoz ve sauna havlusu modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Mefruşat bölümünde yemek masası örtüsü, sandalye giydirme, perde, tül perde ürünleri bulunmaktadır. Müşterileriniz için sizin özel seçimlerinizi sunarak şıklığınızı yansıtmaya çalışıyoruz. Kategoriler içerisinde çok çeşitli ürünler yer almaktadır. Su geçirmez özellikteki yatak koruyucu alezlerin de sizlere toptan satışını yapmaktayız. . El, yüz ve ayak havluları ayrı ayrı üretilmekte ve kullanım yerine göre ayrılmaktadır. Havlularımız oldukça yumuşak ve kaliteli maddelerden üretilmiştir. Yorgunluğunuzu atmak için alacağınız duş sonrası rahatlığınızı devam ettirmek için sizi saracak bornozlarımız ve banyo havluları da bulunmaktadır. Cildinizi tahriş etmeyecek ürünler kullanılmıştır.  Uyurken rahatlık sağlayan ve alerjik durumları önleyen ürünler tercih etmelisiniz. Huzurlu ve rahat geceler için toptan nevresim alım imkânına sahipsiniz.

Yatak grupları için yastık kılıfı, nevresim takımı, çarşaf, battaniyeler, yorganlar, yastıkların firmamız tarafından satışı yapılmaktadır. Özellikle toptan nevresim takımı ve çarşaf ürünlerinde kısa sürede teslimat yapıyoruz. Çoğu otel yöneticisi bu ürünleri nereden temin edeceği konusunda tereddüt yaşar. Sektöründe isim yapmış ve güven duygusu oluşturmuş firmalara yönelmek en doğrusudur. Kalitenin kokusunu uzaktan almalısınız. Firmamız otellerin ihtiyacı olan tüm ürünlerin satışını toptan şekilde yapmaktadır. Çok seçenekli renk ve kumaş alternatifleri ile dilediğiniz konsepti oluşturma imkânına sahipsiniz. Perakende alımlar sizin için ekstra külfet oluşturur. Bu yüzden nevresim, çarşaf, masa örtüsü, havlu, yastık, Amerikan servis gibi tekstil ürünlerinde seçici olmalısınız. Bu ürünler uzun yıkamalar sonucu özelliklerini kaybetmeyecek şekilde üretilmelidir. Kısa süreli değil uzun süreli ihtiyaçlarınızı karşılamayı hedefliyoruz. Otel konseptine uygun ürünlerin toptan satışında öncü firmamız ile güvenin adresi olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Çoğu müşterinin sırf tekstil ürünleri kaliteli ve temiz diye aynı oteli tercih ettiğini biliyor muydunuz? İnsanlar hiç bilmedikleri bir yerde ilk defa kaldıklarında o odanın her şeyini incelerler. Kullanacağınız kaliteli ve markalı ürünler onların size olan güvenini oluşturmasına yardımcı olur. Memnun kalan müşteriler bu durumlarını tanıdıklarına da dile getirdiklerinde bir nevi ücretsiz reklama sahip olacaksınız. Odalardan lobiye kadar tüm bölümlerde kullanılan tekstil ürünleri dikkati çeker. Siz farketmeseniz bile şık bir perde görenleri büyüleyebilir.  Bu ürünleri satan firmalar içerisinden seçim yapmak oldukça zordur. Ama firmamız kendisini kanıtlamış garantili ürünleri ile her zaman kalıcı izler bırakmıştır. Satışlarımız toptan nevresim, toptan masa örtüsü, toptan perde şeklinde olduğu için otelinizde bütüncül bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Odalarınızın özelliğine göre ürünleri sıralayabilir.