Hiç de küçümsenmeyecek ek gelir kapısı olan internet satışları ile çok geniş iş hacimlerinin olduğu bir gerçektir. Aylık getirisi bir hayli olan ve aile bütçelerinin rahatlaması için en güzel imkanlardan sayılan oturduğunuz yerden ek iş yapma olasılığını düşünmelisiniz. İç çamaşırı dünyasının parlayan yıldızı olan Polat Yıldız bütün ürünlerini internet pazarlamanız için size yardımcı olmaya hazır. Sattığınız kadar kazanacaksınız, canınız ne zaman isterse o zaman satış yapar ve kazandığınız paraların bankaya zamanında yatırılması ile bir hayli rahat bir yaşantınız olur.

Her şey maddiyata dayanır oldu, giderek zorlaşan ve artan hayat pahalılığı yüzünden insanlar iç çamaşırı yaparak bütçelerini dengede tutmaya çalışıyorlar. Kimisi evde yapılacak işleri alıp firmalara teslim ediyor, kimisi makale yazıp bütün gün çalışarak para kazanıyor kimisi de bir firmanın yetkili organı olarak onun adına satış yapıyor ve yine dilediğince paralar kazanabiliyor. İç giyim sektöründe ilklerin markası olan Polat Yıldız 18 yaşını geçmiş olan herkese iş imkanı sunuyor, insanlık var oldukça var olmaya devam edecek olan iç çamaşırı kullanma alışkanlığı oldukça büyük paralar kazanmanıza yardımcı olacaktır.
Firmaya üye olarak oradan pazarlayacağınız ürünler için katalog ücreti ödemenize gerek yoktur. Hepsi bir birinden kaliteli ve güzel olan iç çamaşırlarını kendi adınıza pazarlayacak ve firmaya belli bir pay vereceksiniz. Bu payın oranı  sizinle olan anlaşmaya bağlıdır. iç giyim olarak yapılacak ve oturduğunuz yerden para kazandırabilecek en etkili yol budur. Para kazandıkça daha fazla özgür olduğunuzu hissedeceksiniz.