Sürücüler indirimli akaryakıt almak için uzun kuyruklar oluşturdu, akaryakıt istasyonunda çalışanlar, müzik eşliğinde dans etti, ortaya renkli görüntüler çıktı.

İstanbul'da 31 istasyonla hizmet veren bir akaryakıt firması, Muğla'nın Bodrum İlçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde ikinci istasyonunun açılışını, yüzde 25 indirim kampanyasıyla yaptı. Açılış nedeniyle 50'ye yakın kişinin çalıştığı istasyonda, maskot ve davulcular gün boyu müşterilerin ilgisini çekmeye çalıştı. Ucuz akaryakıt almak isteyen sürücüler, araçlarıyla caddede uzun kuyruklar oluşturdu. Çalışanlar müşterilerin dikkatini çekmek için müzik eşliğinde dans etti. Ucuz akaryakıt kuyruğuna giren Volkan Kürkçü, "Depoyu ağzına kadar doldurdum. 150 TL'den fazla vermiyorlar, limit o kadarmış. Eğer depo dolmasaydı, caddeyi bir kez daha dolanıp gelerek tekrar kuyruğa girecektim. Başka bir aracımız daha var, şimdi onu getireceğim. Bodrum'da ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum" dedi.

Firmanın Perakende Satışlar Yöneticisi Burak Pıtır, "Bu bizim 50'inci istasyon açılışımız. Gittiğimiz şehirlerde, yaptığımız açılışlarda çok büyük ilgiyle karşılaşıyoruz. Açılış günlerimize özel, pompa fiyatlarımızı yüzde 25 iskontolu olarak sunuyoruz. Bu da vatandaştan büyük bir ilgi görüyor. Normal günlerde piyasaya göre yüzde 7'ye varan oranlarda indirimli satışlarımıza devam ediyoruz. Açılış gününde istasyona 12 bin aracın geleceğini düşünüyoruz" diye konuştu.