Firmanın vizyonu yüzde yüz müşteri memnuniyetidir. İleri teknoloji ve bilgi birikimini harmanlayarak birleştirdiği iş potansiyelini kaliteli prefabrik yapıları kullanıcıların hizmetine sunmak amaçlı kullanmaktadır. Tüm teknolojik gelişmelere rağmen insanın çaresiz kaldığı deprem gibi doğa olayları karşısında güvenli konutlar, kamu kurumları ve iş yerlerine rağbetin arttığı günümüzde bilinçli kullanıcıların tercihi prefabrik yapılardan yana hızla kaymaktadır. Güven ve estetiğin ekonomiyle buluşmasının adı olan bu yapı biçiminde lider firma olmaktan mutluyuz.

Özel ve sosyal yaşamımızın tüm evrelerine hitap edebilen prefabrik yapı teknolojisiyle isterseniz tek katlı isterseniz dubleks evler arasında yapacağınız seçimin maliyeti sandığınızdan düşük olmakla birlikte söz konusu yapıların kullanım şekline göre ömrü 30-50 yıl civarı hesaplanmaktadır. Dört mevsim kullanılabilirliği olan konutlar 8,5 şiddetinde depreme mukavemet gösterecek şekilde üretilmekte, gerektiğinde taşınabilme özelliğine de sahip bulunmaktadır.

Ülkemizde ve dünyanın pek çok farklı yerinde toplamda beş yüzden fazla yapıda olan imzamız haklı gururumuz oldu. Tamamladığımız projelerin tamamında kaliteli malzeme ve iyi işçilik prefabrik yapı ve konteyner söz konusu olduğunda ilk akla gelen isim olmamızı sağladı. Banka kredisiyle de sahip olabileceğiniz prefabrik evlerimizin yanında prefabrik şantiye binalarımız da hızlı ve pratik kurulumu, fonksiyonel kullanım alanlarıyla dünyanın birçok yerinde firmaların çalışma koşullarında olumlu etkiye sahiptir. Konforu, pratik kullanımı sayesinde yaptığımız prefabrik yatakhane binaları pek çok şantiyede mutlu işçiler yaratmaktadır.

Ayrıca yönetim ve ofis binaları. Prefabrik yemekhanelerimiz, askeri tesisler, eğitim ve sağlık tesislerine de imzamızı atmış olmaktan gurur duymaktayız. Ürünlerimizi size en yakın satış ofislerimize gelerek inceleme imkanına sahipsiniz. Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri konut, şantiye, konteyner, toplu konut, kabin gibi geniş bir yelpazesinde üretimini başarıyla gerçekleştirmektedir. Montaj firmaya ait olup iki yıl da garanti verilmektedir.

İşçilik de yüksek standart aynıyla malzeme seçiminde de uygulanmakta olup şantiyeler için geniş seçenekler sunulmaktadır. Güvenli çalışma ve barınma alanları, kabinler, konteynerler ve huzurla yaşanacak mutlu evler için: Karmod Prefabrik Yapı…