Son zamanlarda hırdavat satışında yükselme görülmektedir. proxxon tezgâh tipi daire testereile kullanım alanları ise;

·         Ahşap ürünlerde

·         Metal ürünlerde

·         Kauçuk ürünlerde ve bunlar gibi malzemelerin düz ve aynı zamanda açılı şekillerin kesimi için oldukça uygundur.

E-hırdavat sitesinde de yer alan proxxon tezgâh tipi daire testere bir çok firmadan daha uygun fiyatlarda satışı yapılmaktadır. Ayrıca site içerinde yer alan cihazlar gibi bu cihazda da garanti kapsamında satışı yapılmaktadır. Cihazın özelliklerine geçmeden tekniksel özellikleri şöyle;

·         Güç: 220 W, 240 W ve 85 W arası değişim göstermektedir.

·         Devir: 5000 dakika

·         Testere: Çap: 58mm Göbek: 10mm

·         Tabla ölçüsü: 160x160 mm

·         Kesme kapasitesi: Ahşap da; 8 mm, Plastik de; 3 mm ve Metal de ise; 1,5 mm’ dir.

160 x160mm'lik işlenmiş alüminyum döküm tablaya sahip olan proxxon tezgâh tipi daire testere 58mm çapa sahiptir. 80 teker teker kesilmiş ve aynı zamanda bilenmiş dişli ve süper testere uzun süreli kullanım için ve yüksek performansa sahip motor olmasına rağmen sessiz bir şekilde çalışma performansı sağlamaktadır. Ölçekli gönye siperi ve sağ tarafında talaş kapaklı ABS taban ile birlikteölçekli ayarlanabilir yükseltiye sahip bir cihazdır. Ayrıca 58mm çaplı süper testereler, 8 mm kadar ahşabı kesebilme özelliğine sahip olan cihaz, 85W'lık VDE tarafından test edilmiş sessiz motor, 220 - 240V gerilim ile çalışmakta ve uzun hizmet ömrüne sahip ve kesme kapasitesi 8mm'ye kadar ahşap, 3mm'ye kadar plastikleri (Pertinax dâhil), 1.5mm'ye kadar demirsiz metaller ile kaplı olmasına rağmen boyutları 240 x 180 x 80mm’dir. Ve ağırlığı yaklaşık olarak 1,8 kilogramdır.