Kedi mamaları alanında yüzlerce, binlerce ürün seçeneği ile her ırkta, her yaşta ve her tarzda beslenme hayatında uygun ürün internetin en büyük pet shopuPetBesinleri.com'da sizleri bekliyor.

Kedinizi sizden çok düşünen mamalarla tanışın

Kedi mamaları, artık birkaç çeşit ile senelerce kullanılacak kadar dar kapsamlı değil. Örnek vermek gerekirse ırkları baz alırsak her ırk için farklı özelliklere sahip kedi mamaları, her yaş grubundan kediler için farklı mamalar vardır. Onların iyiliği için, mamaları kolay hazmedebilmesi ya da yaşamı içerisinde onu rahatsız edici durumlarla karşılaşmaması için özel mamaları kullanması gerekiyor.

Dünyada kedi maması konusunda en kaliteli ürünleri ortaya koyan Royal Canin markası ile, siz de kediniz için en besleyici, en uygun mamaları alabilirsiniz. Eğer kediniz kısırlaştırılmışsa, onun düşük enerji alması gerekmektedir. Royal Canin kedi mamaları bünyesinde, her durumdaki kedi için özel mamalar vardır, aynı şekilde düşük enerji alması gereken kediler için de mamalar söz konusudur. Ya da kedi ırkları için farklı mamalardan yola çıkarsak, İran kedileri için özel mamalar, British Shorthair ırklardan kediler için özel mamalar bu noktada karşımıza çıkıyor.

Royal Canin mamalar ile işinizi şansa bırakmayın, mamada kaliteyi seçin

Royal Canin, kedi mamaları alanında yıllardır gelen deneyimi, yüzlerce ürün seçeneği ile kedi ve köpek sahiplerinin en çok güvendiği markalardan biri. Elbette ki bunun olmasının sebebi yılların birikimidir, kedinizin en iyi şekilde beslenmesini istiyorsanız, onun durumuna göre özel besinlerle beslenmesini, eğer beslenme ya da diğer konularda herhangi bir problemi, rahatsızlığı varsa ona uygun mamalar tüketerek kötü duruma düşmesini istemiyorsanız, Royal Canin mamalar sizin için ideal seçenekler.

Kedileriniz için en lezzetli konserve mamalar

Kedi mamalarında bambaşka bir boyut ortaya koyan Royal Canin kedi mamaları, onların fizyolojik yapılarına göre de kendi içinde seçeneklere ayrılıyor. Örnek vermek gerekirse fit bir vücuda sahip olmasını istediğiniz kediniz için özel mamalar seçebilirsiniz. Kilolu kediler için yine aynı şekilde özel mamalar mevcuttur, tüm bu mamalara Royal Canin kalitesi ve güvencesi ile ulaşabilirsiniz. Royal Canin kedi mamaları, bazı pet shoplarda bulunmaktadır, ancak artık internetin en güvenilir mama merkezi PetBesinleri.com ile herkesin bir tık uzağında, en avantajlı fiyatlarıyla…

Kaliteli Royal Canin mamalar PetBesinleri.com güvencesiyle!

Onlarca ürün seçeneği ile kediniz için en iyisini veren Royal Canin mamaları en hızlı ve en uygun fiyatlarla temin edebileceğiniz bir platform olan PetBesinleri.com, birçok kedi ve köpek sahibinin bir numaralı tercihi! Uygun ödeme koşulları, avantajları, bunun yanı sıra mama kabı gibi zaman zaman ek hediyeleri ile siz de hemen kediniz için en kaliteli mama seçeneklerinin yer aldığı http://www.petbesinleri.com sitesini ziyaret edin, kediniz için en besleyici, en sağlıklı ürünü anında keşfedin!
Kedilerin sağlıklı büyüme ve gelişmesini destekleyen Royal Canin mamalar doğal ve zengin içerikleriyle onların yaşamsal fonksiyonlarını destekler. Royal Canin mamaları birkaç örnekle açıklamak gerekirse;

Royal Canin Hair Skin Kedi Maması

Royal Canin Hair& Skin Mama ciltlerinde ve tüylerinde problem olan kedileri iyileştirmeye yönelik olarak formüle edilmiş kuru mamadır. Derisinde incelme,  pullanma ve tüylerinde dökülme ve cansızlaşma görülen kedilerin bu mamayla beslenmesi uygun görülmektedir. Bu tip problemlerde tedaviye yardımcı bir mamadır.

Royal Canin Light 40 Yetişkin Kedi Kuru Maması

Kilo problemi yaşayan ve kilo almaya meyilli olan kedilerin günlük beslenmeleri için uygun olan Royal Canin kuru mamadır. Yüksek protein içeriği ile birlikte L- karnitin ilavesi, vücut kasları korur, kas kaybı olmaksızın vücut yağ depolarının kullanımını kolaylaştırır. Yağ oranı düşük protein oranı yüksek ve oldukça lezzetlidir.

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması

4 aydan 12 aya kadar yavru kedilerin büyüme ve gelişmesi için üretilmiş Royal Canin kedi mamasıdır. Kedilerin doğal beslenmesine yardımcı olan mama, onların bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirir. Ayrıca yavru kedilerin dişlerindeki tartar birikimini azaltır ve tartar oluşumunu önler.