Mobilyanın başkenti Bursa’dan tüm Türkiye’ye yayılan mobilya markası Setay Mobilya, kaliteli, şık ve kullanışlı genç odası ürünleri ile de sizlerin hizmetinizdedir.

GENÇ ODASI ALIRKEN DİKKAT

Genç odası satın almaya karar vermeden önce, renk seçimi, kullanım şekli, oda ölçüleri, aydınlatma, çocuğunuzun ilgi alanı, sağlamlık, kalite gibi hususların birlikte değerlendirilmesi gerekmektedir. Mutlaka her çocuğun ihtiyaç duyacağı bu ürünler çocuklarınızın çok daha rahat ortamlarda daha verimli vakit geçirebilmelerini, ders çalışabilmelerini sağlayacaktır.

Renk seçimi yaparken odada bulunan aksesuarlar, duvarın rengi, halının rengi gibi hususlarla uyumuna özen gösterilmelidir. Genelde erkek çocuklarına mavi tonları, kız çocuklarına pembe tonları tercih edilir. Ancak bu ileride çocuk biraz daha büyüdüğünde rahatsızlık vermeye başlamaktadır. Sürekli aynı renklerden sıkılan çocuk daha farklı renk ihtiyacı duymaktadır. Bu nedenle seçim yapılırken daha pastel ve genel renk seçimi yapılmalıdır.

Seçeceğiniz ürünü çocuk sayısına, kıyafet sayısına göre belirlemelisiniz. Her geçen yıl çocuğun kıyafetlerinin artacağını da dikkate alarak daha kullanışlı ve hacimli ürünler seçmelisiniz. Bunun yanında aldığınız üründe mutlaka çocuğunuzun ders çalışabileceği konforlu bir masa ve rahat bir koltuk planlamalısınız. Çocuğunuzun ileride bilgisayar da kullanacağını düşünerek bilgisayar için de uygun masalar tercih etmelisiniz. Yani oda fonksiyonel olmalı ve yeni çıkan ihtiyaçlara da karşılık verebilmelidir.

Tabi ki ihtiyaçları değerlendirip hacim olarak yeterli kapasiteye sahip genç odası tercihi yaparken, odanın da boyutlarını düşünmek gerekir. Odayı dizayn ettiğinizde çocuğun oynayabileceği alan da kalmalıdır. Eğer birden fazla çocuk varsa, özel olarak planlanmış, ranza şeklinde yataklar tercih edebilirsiniz. Böylece yer tasarrufu yapmış olursunuz. Hatta ranzanın alt bölümünden açılan yeni bir yatak ile 3. bir çocuğu da ranza yatakta yatırmanız mümkündür.

Oluşturulan odada çocuğunuzun hoş vakit geçirmesi ve eğlenebilmesi önemli olduğu için çocuğunuzun ilgi alanlarına, düşüncelerine ve tarzına uygun ürünler seçmelisiniz. Bu hayalini kurduğu bir meslek olabilir, hayranı olduğu bir kahramanı olabilir ya da başkaca şeyler.

En çok beğenilen ve en yeni modellerle mobilya ihtiyaçlarınız için Setay Mobilya firmasını tercih edebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için www.setay.com.tr adresine girebilirsiniz.