Sevdiklerinize kendisini özel hissettirecek anlamlı hediyeler vererek onlara ne kadar özel olduklarını hissettirebilirsiniz. Sevgiliye hediye ile sevdiklerinize güzel sürprizler yapın ve unutamayacakları hediyeler sunun. Takvim kutuları, kare kartlar, anı kitapları, kanvas tablolar, polo kartlar ile sevdiklerinizi hem şaşırtın hem de her zaman onları hatırladığınızı gösterin. Klasik kartlar, metal magnetler, mini foto kitapları ya da dev foto şeritlerle ilginç hediye sunumları gerçekleştirerek, o anı ölümsüzleştirin.

Orijinal Sevgiliye Özel Hediyeler

Dekoratif ipler ve minik mandallarla sevdikleriniz için özel fotoğraflar hazırlayabilir ve sevdiklerinize ilginç hediyeler sunabilirsiniz. Sevgiliye özel hediyeler farklı konseptlerle hazırlanır. Polo kartlar, özel tasarımlı foto kartları, minik foto kartları ve aklınıza gelebilecek birbirinden ilginç özel hediyelerle sevdiklerinize sürprizler hazırlayabilirsiniz. 70’li yıllara dönüş yaşamak isteyenlere özel eğlenceli rozetlerle sevdiklerinize maziyi hatırlatabilirsiniz.

Sevgiliye Özel Fotoğraf Albümleri

Fotoğraf albümleri her zaman ilgi çekici hediyeler arasındadır. Şık ve ilginç tasarımları ile güzel anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Albümleri farklı stickerlar ile ilginç konseptlerde de sunabilirsiniz. Sevdiklerinize takvim yapraklarından oluşan bir anı hazırlatabilir ve yıl boyunca sevdiğiniz onu masa ya da evinde saklayarak hep sizi düşünmesini sağlayabilirsiniz. Dekoratif kanvas tablolar ise her zaman eve şık bir görünüm sağlar. İstenilen ebatlarda hazırlanan kanvas tabloların farklı boyutları bulunur. Son dönemlerde moda olan magnetlere istediğiniz resmi hazırlatarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Magnetlerin en önemli özelliği metal olan her yere takılabilmesi. Ön yüzeyleri resimli ve parlaktır.

Sosyopix ile anılarınız ölümsüzleşsin ve güzel anılarınızı sevdiklerinizle paylaşın. İstediğiniz resimleri hazırlatabilir ve ücretsiz kargo ile istediğiniz adrese getirtebilirsiniz. Beğendiğiniz ürün ya da modelin üzerine tıklayın ve siparişinizi verin. Fotoğraflar, albümler, magnetler ve aklınıza gelecek ilginç tasarımları hazırlatabilirsiniz. Siparişiniz 2 veya en fazla üç gün içinde belirttiğiniz adrese gelir. https://www.sosyopix.com/sevgiliye-hediye ile şimdiden istediğiniz resmin hayalini düşünün ve sevdiğiniz için tasarlatın. Seçtiğiniz model için beğen ve tıkla bölümüne girin ve siparişinizi hemen hazırlatın. İlginç tasarımlardan oluşan hediyeler ile sevdiklerinize hoş sürprizler yapın ve anılarınızı ölümsüzleştirin.