Özgün içeriği, zengin yazar kadrosu ve güçlü ekibiyle Konya basınında farkını hissettiren ve büyük beğeni toplayan PUSULA, Konya basınının en genç ismi olmasına rağmen rakiplerine fark atarak şehrin en çok satan ve okunan gazetesi olmayı başardı.

8 sayfası renkli olmak üzere 16 sayfa olarak yayımlanan gazete her gün iki sayfa dolu dolu magazin sayfaları ile şehir ve cemiyet hayatını yansıtıyor. Bunun yanı sıra Konya gündem, Konya ekonomi ve Konyaspor sayfaları ilk bakışta dikkat çekiyor. Aşk-ı Hâr isimli dini sayfayla beğeni kazanan gazete ayrıca; seyahat, kültür sanat sayfaları ve özgün yerel bulmacası ile her kesimden okurunu kucaklıyor.

Pusula’nın yola çıkış hikayesi de oldukça dikkat çekiciydi. Ömrünü gazeteciliğe adamış ve Konya’nın en çok tanınan köşe yazarı Uğur Özteke, Genel Yayın Yönetmenliği’ne getirilirken Özteke aynı zamanda gazetenin tanıtım yüzü olmuştu. Şehrin yüzlerce farklı noktasında kiralanan bilboardlarıÖzteke’nin dev afişleri ile donatılırken PUSULA bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hızlı girdiği basın hayatında okurlarından aldığı güçle hızına hız katan PUSULA daha dördüncü ayında resmi satış rakamlarına göre Konya’nın en çok satan gazetesi oldu. Ardından da çıta her ay yükseltilerek, yeni abonelerle satış sayısı arttırılarak yola devam ediliyor.

Konya’nın en çok okunan gazetesi Pusula’nın gazete dışındaki bir diğer yayın organı ise www.pusulahaber.com.tr Aktif gündüz ve gece editörleriyle 24 saat haber akışı sağlayan internet sitesi; günlük en taze Konya haberleri, Süper Lig’de mücadele eden Torku Konyaspor başta olmak üzere Konyaspor’u adına en sıcak gelişmeler ve özel haberler başta olmak üzere güncel haberler, dünya haberleri, ekonomi, magazin, spor, siyaset, sanat, yerel gündem ve son dakika haberleriyle okuyucularına hitap ediyor.