Belki bir otelde keyif çatmak, belki yazlık evinizin tadını çıkarmak, belki de bir köy hayatının içinde huzur bulmak istiyorsunuz. Her nasıl olursa olsun herkes bir şekilde ruhunu dinlendirmek ve bir sonraki çalışma yılı için enerji toplamak ister.
   
Eşyalarınızı topladınız, valizler hazır ya da sırt çantalarınızı hazırladınız sadece doğa ile baş başa bir tatil hayali ile yollara düştünüz. Peki hiç düşündünüz mü; tatilde yanınızda olması gereken en önemli şeyler nelerdir? Evet saydıklarınızı duyar gibiyim. Ancak bir şey var ki mutlaka yanınızda olmalı; Falcon Haşere ve Zararlı Hayvan kovucu. Aynen okuduğunuz gibi, ben şahsen, artık tatile nereye gidersem gideyim yanımda gittiğim doğa koşullarına en uygun bir Falcon götürmeden asla yola çıkmam.
   
Geçen sene yorucu ve stresli bir çalışma yılının ardından arkadaşlarla toplanıp bir haftalık bir kamp yapmaya karar verdik. Her şey harika, hazırlandık ve yola çıktık. Bir karavan ve dört arkadaş kendimizi doğanın huzurlu kollarına atmak için hazırdık. Kamp yerine ulaştık, çadırlarımızı kurduk ateşimizi yaktık, yemek, sohbet derken, arkadaşlardan birinin çığlığı ile sarsıldık. İşte harika tatilimiz ancak buraya kadar sürebildi. Arkadaşımızı akrep sokmuştu, ayağı bir anda balon gibi şişti alel acele toparlanıp geri döndük. Maalesef tatilimiz yarıda kaldı. Daha sonra bu tip durumlarla karşılaşmamak için aslında bir çözüm yolu olduğunu öğrendim, bu çözümün adı Falcon Haşere Kovucu idi.
   
Her türlü doğa koşuluna uygun çeşitleriyle Facon Haşere Kovucu tatil yaparken başınıza gelebilecek tatsız sürprizleri en başından yok eden mucize bir buluş. Elektromanyetik ses dalgaları ile size sezdirmeden, haşereleri, fare, akrep yılan böcek ve diğer zararlı hayvanları sizden uzak tutan harika bir icat. İlaç yok, zararlı kimyasal yok, doğaya zarar vermek yok.
   
Diyelim ki bir yaylaya çıkıyorsunuz ya da bir dağ evinde dinlenmeye karar verdiniz. Karşılaşabileceğiniz, insan sağlığına tehdit oluşturan tilki, gelincik, yılan, yaban domuzu vs. orman zararlılarına karşı alabileceğiniz en insancıl ve etkili önlem Falcon Haşere ve Zararlı Hayvan Kovucu olacaktır. Şarjlı pille de çalışabilen bu harika cihaz, siz farkında bile olmadan sizi haşerelere karşı koruyacaktır. Şöyle ki, toprakta yarattığı hafif şiddette titreşimler veya sizin duyamayacağınız ses eşiğindeki elektromanyetik ses dalgaları ile zararlı canlıları huzursuz ederek ortamı terk etmeye zorlarken siz de tatilinizi gönül rahatlığıyla geçirebilirsiniz.
   
Ya da bir dağ evini değil de yazlık bir beldede bir otelde hem dinlenmek hem eğlenmek niyetiyle yer ayırttınız. Her ne kadar bu tarz yerler zararlı hayvanlara karşı bir takım önlemler alsalar da bu pek yeterli olamamaktadır. En nihayetinde bu tip yerler de doğayla iç içe bir tatil sunmaktadırlar. Bu koşullarda doğal yaşamın sakinleri ile fakat çoğu kez de insan sağlığını tehdit eden bu zararlı canlılarla karşılaşma olasılığınız yüksektir. Son birkaç yılda Falcon Cihazın otellere satış trajı epeyce yükselmiştir. İnsanlar konuyla ilgili bilinçlendikçe otel yönetimlerinden bu farklı ama kesin çözüm olan yöntemi yani Falcon’u taleb etmektedirler. Çünkü bir otel mutfağında bir tek böcek ya da fare görmek istemezsiniz, kaldı ki otellerdeki havuz başlarında yılan görülme sayısının geçen yıllara nazaran bu yıl daha da fazla olduğu tespit edilmiştir. Bu ürünü kendiniz temin edip yanınızda taşıyabileceğiniz gibi otel yönetimlerinden de talep edebilirsiniz.
   
Peki Falcon Haşere Kovucuyu nasıl ve nerden edinebilirsiniz?  Bu harika buluşun çeşitli ürün yelpazesi ile ve uygun fiyatlarıyla tanışmak isterseniz www.falconelektronik.com adresini ziyaret edebilir, hem onlarca kullanan yorumunu okuyup kafanızdaki soru işaretlerine cevap bulabilir, hem de tüm ürünler hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller.