Tel örgü ve panel çit sistemlerinin temel kullanım amacı sınır belirlemektir. Kişiler bahçelerinde, bina ve site çevrelerinde tel çit sistemleri ile sınırlarını belirler ve güvenliği sağlar.

 

Parklarda, arazi çevrelerinde, basketbol ve futbol sahalarında tel örgülere sıklıkla rastlanır. Kümesler, kuş, kedi, köpek kafesleri tel örgülerden üretilir. Görüldüğü gibi tel örgülerin kullanım alanları oldukça geniştir. Bu kadar yaygınlaşması farklı tel çit modellerinin meydana getirilmesinde etkili olmuştur. Pvc kaplı, galvanizli gibi birçok farklı şekilde üretim yapılabilmektedir. Görmeye alıştığımız dikenli tel örgü modellerinin yerini jiletli tel çit sistemleri almıştır. Böylece güvenlik en üst seviyeye çıkartılabilmiştir. Tel örgülerin imalatında  da montajında da birçok yenilik getirilmiştir. Hem toprak hem de beton zemin üzerine tel örgü uygulanabilmektedir. Pano ve panel çitlerin üzerine jilet tel örgü modelleri uygulanarak güvenlik önlemleri arttırılabilmektedir. Çeşitlilik bu kadar çok olunca kullanıcılar hangi modeli tercih edeceği konusunda kararsız kalabilmektedir. Bu noktada tel çit firmaları kişiye yardımcı olabilmektedir.

Tel örgünün nereye uygulanacağı tel örgü modeli seçiminde oldukça etkilidir. Örneğin bahçe çevresinde uzun, jiletli tel örgü modellerini kullanmak oldukça gereksiz olacaktır. Bu tür bölgelerde asıl amaç sınır belirlemek olduğundan daha dekoraktif örneğin panel çit, ferforje sistemleri gibi tel çit kategorisine giren ürünler tercih edilmelidir. Askeri alanlar, hava alanları jiletli tel örgü için uygun bölgelerdir. Özel arazilerde dikenli tel örgü modelleri tercih edilebilir. Tabii ki tel örgü fiyatları da tel örgünün imalatında kullanılan malzemelere, uygulanacak alanın uzunluğuna ve genişliğine, göz aralığına, tel çeşidine ve tel örgü modeline göre farklılık göstermektedir. Hem kaliteli hem de ekonomik fiyatlarla tel örgü yaptırmak isteyenler direkt imalat ve montajı aynı anda gerçekleştiren firmalarla iletişime geçmelidir. Bu nokta da Batı Tel Örgü önerilebilecek bir firmadı
r.

 

Ankara'da olmasına rağmen tüm Türkiye geneline hizmet vermekte olan Batı Tel Örgü yaptığı işlerin kalitesiyle anılmakta ve ekonomik fiyatlarla hem üretim hem de montaj gerçekleştirmektedir. Batı Tel Örgü ile iletişime geçebilmek için http://www.batitelorgu.com adresini inceleyebilirsiniz. Site içerisinde firma iletişim bilgileri, tel örgü modelleri, uygulamaları, panel çit model ve fiyatları yer almaktadır. Tel çite dair merak ettiğiniz her şey site üzerinde yer almaktadır.