Telefonunuzu dış etkenlerden koruyarak güvenliğinin sağlanmasına olanak tanıyan yepyeni telefon kılıfları modellerine bakmaya ne dersiniz? Son zamanlarda sıklıkla tercih edilen ürün modellerini tek bir çatı altında toplayan www.sanakapakolsun.com aracılığı ile sizlerde dilediğiniz telefon kılıfını kısa zaman zarfı içinde satın alabilirsiniz.

Ayrıca Kendin tasarla modülünü kullanarak kendi kılıf ve kapağınızı kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Uygun fiyat aralığına ev sahipliği yapan bu modeller gerçekten hoşunuza gidecek. Telefon kapakları yapımı sırasında hiçbir kimyasal madde kullanılmıyor. Siparişi vermeniz ardından 5 iş günü içerisinde kargo aracılığı ile kapıda ödeme seçeneği sunan www.sanakapakolsun.com aynı zamanda kişiye özel telefon kapakları da üretmektedir.

Bu uygulama adına web sitesinde yer alan kendin tasarla linkine tıklamanız yeterli olacaktır. Kolay işlem yapabilme adına bu adım öncesinde web sitemize üye olmanız gerekmektedir. Kendin tasarla bölümünde ilk olarak telefon markası ve cihaz modelini seçmelisiniz. Kapak rengini de belirlemenizin ardından kendi telefon kapağınızı kendiniz tasarlamaya başlayabilirsiniz. Bu adımda yazı tipi rengi, yazı tipi şekli, efekt ve fotoğraf baskısı gibi seçenekler ön plana çıkmaktadır. Galeri platformunu kullanarak dilediğiniz fotoğrafı telefon kapağına yerleştirebilirsiniz. UV dijital baskı aracılığı ile dilediğiniz fotoğrafın telefon kapağına basılmasına olanak tanıyan firmamız memnuniyet derecesinin de her geçen gün artmasına fırsat tanımaktadır.

Beklediğinizden çok daha fazlasını sizlerle paylaşarak farklılığın ön plana çıkmasına imkân tanıyan wwww.kapakolsun.com Meryy Christmas, Çılgın Noel Baba, Happy New Yeari, 2015 takvimi, çam ağacı, Be My Valentine, Âşık kediler ve I love you temalarına sahip özel telefon kılıfı platformunu sizlerle paylaşmaktadır. Birbirinden özel modelleri ile her geçen gün farklılık yaratan firmamız uygun fiyat aralığına sahiptir. Avantaj elde etmeniz adına da oldukça ideal olan bu telefon kılıfları modern yapıya ev sahipliği yaparak üretilmiştir. Kusursuz işlevleri sayesinde harikalar yaratmakta ve başka hiçbir yerde bulunmayan tasarımlara sahip olmanıza imkân tanımaktadır. Satın alacağınız tüm telefon kapakları şarj alanı ve kumanda butonlarına uyum sağlamaktadır. Telefonunuzu çizik ve darbe platformunda koruyan telefon kılıfları aynı zamanda solma ve sarama problemlerinin de geri plana alınmasını desteklemektedir. Sizler de www.sanakapakolsun.com aracılığı ile dilediğiniz telefon kılıf modellerine sahip olabilirsiniz.