Kaza Bandırma-Balıkesir karayolunun 15'inci kilometresinde saat 04.00'de meydana geldi. 52 yaşındaki Musa Mersin’in kullandığı 45 TV 393 plakalı TIR, önünde seyreden 28 yaşındaki İsmail Ekin’in kullandığı saman yüklü 10 NY 507 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle iki araç da yol kenarındaki tarlaya uçtu. Olay yerine gelen Jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, kaza sonrasında traktör römorkunun üzerinde bulunan 19 yaşındaki Mert Can ve 17 yaşındaki Erdi Şeker'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralanan traktör sürücüsü İsmail Ekin ve römorkta bulunan 23 yaşındaki İsmet Şeker, 22 yaşındaki Gürhan Türkan ve 15 yaşındaki Hasan Bayar'ı Bandırma Devlet Hastanesine kaldırdı. J

andarma ekipleri kaza sonrasında olay yerinden koşarak kaçan TIR sürücüsü Musa Mersin'i, yapılan aramalar sonunda kaza yerine yakın bir yerde bulunan bir dere yatağında bularak gözaltına aldı.

Mert Can ve Erdi Şeker'in cesetleri Bandırma Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.