Erkeklerin tarzlarını yansıttıkları en özel aksesuarlar arasında yer alan kolyeler çok sayıda farklı model seçeneğiyle adeta derya deniz. Erkek kolyeler günümüzün yükselen trend aksesuarları arasında artık her erkeğin boynunda bir kolye görmek mümkün. Özellikle gençler arasında oldukça yaygın olan bu akımda en çok tercih edilen erkek kolye modelleri Anı Yüzük’te sizleri bekliyor.

Erkekler tarafından neredeyse hiç tercih edilmeyen altın kolyeler yerini gümüş erkek kolyelere bırakıyor. En çok tercih edilen kolye modelleri de bu nedenle gümüş madeninden üretiliyor. Orta yaş grubu zincirli erkek kolyeler tercih ederken daha genç grup erkek ip kolyeleri tercih ediyor.

Erkekler genellikle kendileri için özel bir anıyı boyunlarında taşımayı seviyorlar. Bu biraz da asker künyesi alışkanlığından geliyor. Erkek çelik kolyeler de künyelere benzer şekilde tasarlanıyor. Erkek kolye modelleri arasında en çok üzerinde Göktürkçe Türk, Kayı motifi ya da ay yıldız gibi tarihi sembollerin yer aldığı aksesuarlar tercih ediliyor. Bu modeller çelik ya da gümüş seçenekleriyle üretilebiliyor ama sağlık açısından en çok tercih edilen yine gümüş kolye modelleri oluyor. Çelik kolyeler ciltte tahriş ya da alerjiye neden olabiliyor.

Erkek kolye seçenekleri arasında bir diğer trend ise hiç şüphesiz ki deri kolyelerdir. Erkek deri kolyeleri incelendiğinde ip kısımlarında hakiki deri kullanılarak çok hoş bir görüntü oluşturabiliyor bu deri ihtiyaç anında da kullanabiliyor. Erkekler için işlevsel olması aksesuar seçeneğinde önemli bir etken. Bu deri ipler siyah renk, kahverengi ya da taba renginde deri ipler olabiliyor.

İnternette bu kolyeler sadece kolye ucu olarak ya da zinciriyle birlikte de satılabiliyor. Sadece erkek kolye uçlarını alarak farklı zincirlerle de kombinleyebilmek mümkün ama bu biraz tarz işi. Herkesin yapabileceği bir şey değil gibi. Kendinize tarz yaratma konusunda güvenmiyorsanız işi tasarımcılara bırakın deriz. Onlar çoğunlukla zinciriyle birlikte satışa sunuyorlar.

Siz de tarzınıza uygun şık bir erkek kolyesi arıyorsanız hemen www.aniyuzuk.com/erkek-gumus-kolye sitesine gelerek 925 ayar erkek gümüş kolye modellerine göz atabilir kolayca sipariş verebilirsiniz.